Home sweet home – with a view

IMG_1135.JPG

English below

Det har været nogle smukke vinter morgener, og jeg vågner som regel ret tidligt og kan lige kigge ud af mit soveværelsesvindue på sådan en smuk udsigt. Jeg føler mig utrolig heldig over, at jeg har kunnet bo i min dejlige lejlighed midt på Østerbro med en stille altan, midt i alt mit hjerne kaos. Det har været min stabile base, siden jeg flyttede ind for 3,5 år siden. Næste års økonomi ser noget usikker ud, grundet at kommunen har stoppet min praktik, men jeg krydser fingre og tæer for, at jeg kan bo her, indtil jeg selv beslutter, at det er tid til en ny base. Det er ikke nødvendigvis skræmmende at skulle flytte. Jeg drømmer om at bo 5 minutters gang fra min bror og hans kæreste på Vesterbro, så jeg kan se dem meget mere. Tit er jeg desværre for udmattet til at tage den 3,5 km cykeltur ud til dem. Omvendt har jeg en rigtig god og meget støttende veninde (som ejer bedste-venne hunden) lige to døre væk her på Østerbro. Mit netværk betyder alt, de får mig til at føle mig omringet på den gode måde, selvom jeg bruger mange timer alene. Bare en SMS kan gøre verden til forskel ❤️. Nu må vi se, hvad 2015 bringer på den front!
_____________________________________________________________
Translation: this photo is the view from my bedroom window, out from my balcony. It has been some beautiful winter mornings where I woke up early and looked out the window. My home has been my comfort zone, I have lived here the last 3,5 years. I have been so lucky to have been able to do that, have my own flat in a nice area in Copenhagen. Hopefully I can continue to live here, although my economy looks a bit black from next year. I just have to hope for the best!! I would not mind moving closer to my brother and see them some more, since I am always too tired to take the 3,5 km Bike ride to them. On the other hand, I have a great close friend here as a neighbour. Network is so important – even just an SMS can make someones day worthwhile ❤️.

Reklamer