Update on me, myself and my head

IMG_1143.JPG

English below

Nå, men nu skal bloggen jo ikke drukne i nye konkurrencer, men jeg var så heldig at kunne tilbyde jer en mere den anden dag, så den håber jeg I vil deltage i, lige her. Mit liv har taget lidt en drejning de sidste par uger, afklaringsmæssigt. For lidt over et år siden fik jeg afslag på en fleksjob bevilling, da kommunen mente jeg kunne kravle op fra mine daværende 9 timer til over 20 timer/ugen og på den måde blive selvforsørgende. Jeg kan desværre ikke arbejde særligt meget pga. hovedpine og kognitive problemer efter cykeluheldet. Det havde jo været så fantastisk, hvis jeg kunne!!! Der er ikke noget jeg hellere vil, end at kunne klare mig selv. Men – her 12 måneder senere kan både kommunen (altså en anden afdeling end dem der gav afslag) og jeg se, at jeg ikke har rykket mig. Jeg har faktisk fået mindre overskud og flere problemer med hovedet. Så nu er mit forløb stoppet, og vi skal ordne en masse papirer og så tror jeg, at vi prøver at søge igen. Vi har flere papirer denne gang og der er jo gået et helt år siden sidst, uden fremgang, så nu håber jeg at der falder en lykkelig bevilling ned i hovedet på mig. Det er jo i forvejen så fantastisk, at man kan få lov at arbejde få timer om ugen, og stadig få løn for fuld tid. Det sætter jeg stor pris på. Jeg ville bare ønske, at de kunne se hvad jeg kan og anerkende, at jeg gerne vil lave en smule. Jeg har været i jobcentrets jerngreb i 3 lange år nu, og været ramt af hjernerystelse i 6 år – jeg vil så gerne have det slutter nu, så jeg for alvor kan begynde at leve et nyt liv uden kommunepres, timeobservation, smerteskala, dagbøger om pauser osv. Så nu krydser jeg fingre i starten af 2015 og håber på det bedste 🙂

__________________________________________________________________________________________________

Translation: My life has made a bit of a turn, workwise. I have been an intern, trying to see how many hours I can work during the week. In Denmark we have this great offer for us, who cannot work full time. You can send an application to the social services and they will test your work wise, look at your treatments, if there is anything that can be done, and they can help you get back to work. Even if you only work 2-8 hours a week, you still get payed for 37 hours. This is absolutely amazing, unfortunately it is not easy to get the certificate. I have been out trying my hours for 12 months at a vet clinic (though I have been out before, total of 3 years), and I am below 10 hours a week. I therefore really hope, that social services in the beginning of 2015 can see my limitations and meet them. I really want to start living my new concussion life, as I have been out for 6 years, and it is just my highest wish to start a semi-normal life again. With no pressure, no observations, just happy concussion life 🙂 

Reklamer

2 tanker omkring “Update on me, myself and my head

  1. Pingback: Home sweet home – with a view | Shaken not disturbed

  2. Pingback: Helloooooooo to a new year! | Shaken not disturbed

Der er lukket for kommentarer.