Christmas competition – win some candles!

1000x1000 philips_imageo

Jeg er i julehumør og synes, at I fortjener en konkurrence mere. I år pynter jeg mere til jul, endda købt nyt pynt, flettet julehjerter og stjerner, lavet adventskrans og har planer om at bage småkager (så må vi se, hvor langt jeg når med det….). Kalenderlyset er up to date, ligesom chokolade-pakke-kalenderen fra moderen også er det. Den kunne man egentligt godt være foran på, bare lige for at sikre sig, at man kan nå at spise dem alle 🙂

Men tilbage til konkurrencen, hvor gaven er 3 el-lys fra Philips. El-lysene er meget smarte, da de kan stå tændt og hygge om en, uden at man skal bekymre sig, om hviletider matcher flammetider. Nogle gange må jeg jo slukke mine levende lys 10 minutter efter de er tændt, fordi jeg pludselig bare skal ind og sove i sengen. De her kan stå tændt, uden fare for noget. De er jo også bedre for indeklimaet, og holder længe på en opladning.

For at vinde lysene fra Philips, må du meget gerne lægge en kommentar under her og skrive dit navn og hvis man har lyst, må man også gerne skrive, om der er noget man savner på bloggen eller gerne vil vide mere om. Det behøver man dog ikke for at være med, men jeg vil rigtig gerne høre, hvad I tænker 🙂 Jeg finder en vinder efter lodtrækning d. 15. december, og så sender jeg lysene.

____________________________________________________________________________________________

Translation: Sorry, this post is only for the Danish readers. Although a great tip is to get some electrical candle lights for your home- then you don’t have to worry about blowing them out before resting many times during the day and it is also great for the environment. These are from Philips, long lasting and makes a great cozy light. There are many variaties on electrical candles, so check out on eBay or in your nearby citycentre (or online!).  

Reklamer

18 tanker omkring “Christmas competition – win some candles!

 1. Pingback: Update on me, myself and my head | Shaken not disturbed

 2. De lys er da vildt smarte. Jeg bruger nemlig ikke stearinlys ret tit fordi jeg er bange for at falde i søvn

  Jeg synes bloggen er god som den er. Selvom jeg har været i “gamet” en del år efterhånden, så kan jeg godt lide at læse om hvordan andre takler deres hjernerystelse, og jeg suger alle tips og tricks til mig.
  Du beskriver det desuden på en måde, så raske også næsten forstår hvad det er vi fejler. Jeg ved i hvert fald at min mor og søster læser med 🙂

  Liked by 1 person

 3. Jeg vil totalt gerne vinde de lys til min søster. Hun er syg, og tør ikke have lys tændte, fordi hun er bange for, at hun glemmer at slukke dem. Så lige nu har hun kun de helt billige som på ingen måde ligner rigtig levende lys.

  Jeg kunne godt tænke mig dine ‘overlevnings trick’ til at leve med PCS; kost fx, hvad gør du der?; Holde modet oppe, de dage man bare ikke gider være syg længere.
  mvh Sara, levet med PCS i 3 år

  Liked by 1 person

 4. Jeg vil totalt gerne vinde de lys til min søster. Hun er syg, og tør ikke have lys tændte, fordi hun er bange for, at hun glemmer at slukke dem. Så lige nu har hun kun de helt billige som på ingen måde ligner rigtig levende lys.

  Jeg kunne godt tænke mig dine ‘overlevnings trick’ til at leve med PCS; kost fx, hvad gør du der?; Holde modet oppe, de dage man bare ikke gider være syg længere.
  mvh Sara, levet med PCS i 3 år

  Liked by 1 person

 5. Din blog er lige som den skal være. Den er jo din :*
  Du skriver sødt og sjovt og din personlighed skinner igennem. Og så er den altid så fint pyntet med smukke billeder ud over dine gode råd.

  Liked by 1 person

 6. Pingback: Snapshots from walking – local | Shaken not disturbed

 7. Altid spændende læsning. tydeligt at mærke at du lægger vægt på de gode ting i livet og at man godt kan have et fint liv, på trods af de begrænsninger som også er en del af dit liv. Godt gået.

  Liked by 1 person

 8. Rikke, tak og tillykke med at have vundet lysene, de er snart på vej til dig ☺️🌲 så de forhåbentligt kan lyse lidt op i juledagene. Det er dejligt at høre, at din familie læser med og jeg vil lave flere indlæg henvendt til pårørende inden så længe ☺️

  Like

Der er lukket for kommentarer.