Concussion gift ideas

IMG_1040.JPG

Her er nogle tips til gaver i år. For lige at undgå gavekatastrofen fra mit første år med hjernerystelse, har jeg her et par gode tips til ønsker, hvis man har et rystet hoved eller bare godt kan lide ting, der krammer en og hjælper på stress og hjælper til at opnå ro.

1: Varmetæppe til de kolde nætter over vinteren, så kroppen kan slappe af inden den skal sove.
2: Rooibos rød te – koffeinfri te, som er sundt for hjernen og så smager det virkelig godt. Fik sidste vinter en pakke i gave fra min brors Afrikatur og nu køber jeg med forskellige smage nede hos den lokale tehandler (bor man på Østerbro er vinhandlen ved Trianglen fantastisk til te!). Påvirker ikke hovedpinen, kun hyggen 🙂
3: Bose in ear – de er altid med mig, lukker forskellige frekvenser ude og gør at jeg kan færdes ude og gå ture på de mindre gode dage. De er også gode under transport. De er nogle gange på tilbud til 1499,-, måske her i januar kan man være heldig.
4: Holder til din bærbare. Har du også ondt i nakken og svært ved at kigge nedad, så er denne perfekt til lidt skærmarbejde. Jeg kan ikke bruge computer uden. Måske man kan klistre noget pænt papir på, så den bliver mere stilet.
5: Massagebold til fødderne. Det er helt vildt rart at tage et par ture hen over bolden i løbet af dagen med dine fødder. De føles lettere og visse punkter kan faktisk lette lidt af hovedpinen. Bruger den også ind i mellem på skuldrene, og det føles også rigtig godt.

Mit uheld skete 4 dage før jul for mange år siden, og alle mine gaver var selvfølgelig købt. Jeg sad derfor og pakkede bøger og træningstøj op, og endte med at skælde ud på min mor over, at jeg fik gaver, som jeg ikke kunne bruge til noget. Stakkels hende – gaverne havde været perfekte, hvis jeg ikke sad der med halve tænder og hudafskrabninger. Men kunne ikke helt styre det – jeg havde det forfærdelig dårligt og bare det at være i samme rum som de andre, var som negle på en tavle. Jeg har undskyldt og prøver nu en anden taktik, nemlig at trække mig når det brænder på. Mere om det senere 🙂
___________________________________________________________
Translation: so I made a little Christmas wish list for those of you sufflering from concussion or stress or just want to get nice relaxing things! My first concussion christmas was terrible, my accident has just happened and I was in pain, a mess and really really low in energy. All my present where already under the tree, sports clothes and books, perfect gifts for a non concussion life 😉 

1: Heating pad for your whole body, to relax you in the night and keep you varm / 2: Decaf tea, Rooibos red tea. Drink tea without it triggering your headaches / 3: Bose in ear, noise canceling ear phones. Save me everyday! / 4: Laptop desk – from IKEA. Keeps your computer in a great height, if you also have neck problems / 5: Ball for massaging your feet. Can actually help some headaches as well. Can be used on the back and so on as well. 

Reklamer

3 tanker omkring “Concussion gift ideas

 1. God morgen, Lotte.

  Så var der én i Odense, der havde fået den idé at lægge det op på pårørende siden.

  Lige præcis med de ting, som du skrev.

  Vil du give mig denne mulighed?

  Med et ønske om en hyggelig lørdag !

  Kh fra en pårørende.

  Fra: Shaken not disturbed [mailto:comment-reply@wordpress.com] Sendt: 6. december 2014 09:15 Til: ine@mvg-online.dk Emne: [New post] Concussion gift ideas

  charlottevangilshansen posted: “Her er nogle tips til gaver i år. For lige at undgå gavekatastrofen fra mit første år med hjernerystelse, har jeg her et par gode tips til ønsker, hvis man har et rystet hoved eller bare godt kan lide ting, der krammer en og hjælper på stress og hjælper t”

  Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.