Winter walking photos

IMG_1064.JPG

IMG_1065.JPG

IMG_1097.JPG

IMG_1066.JPG

English below – photos from my winter walks

De af jer der følger mig på instagram kan nok godt genkende billederne, men det skulle bloggen ikke snydes for 🙂 Jakken er varmere og huen og handsker er kommet på, men ellers er det bare ud og gå, når man kan. Det er så vigtigt at få rørt sig, om ikke andet bare en lille gåtur rundt i området hvor man bor. Jeg vil så gerne mere ud af byen, og en enkelt dag kom jeg faktisk til et ny park, hvor nogle af de viste billeder er fra. Det hjælper også på humøret at komme ud, så det er noget jeg bare må og skal prioritere så godt som hver dag ❤️.
________________________________________________________________
Translation: Those of you who are following me on instagram might regonize the photos here, but I could not leave them out from the blog 🙂 It is so important to get out on those walks, eventhough you have to put more clothes on and a more warm jacket. Just a little walk around where you live, or if you have the energy, to go to a new park. I walked in the park showed on the photos with my friend, and eventhough it was cold, it did me good! Also I think my mood gets better, when I go for walks ❤️

Reklamer