The little things that counts

IMG_1093.JPG

IMG_1092.JPG

English below – my chocolate calendar

Det er de små ting der tæller. Eller de store ting tæller jo også, men det gør sådan en lille bitte chokolade julekalender også. Jeg får lidt hjælp til tøjvask og har fået det de sidste 4-5 år igennem kommunen, da min nakke ikke kan lide at vaske store maskiner. Vaskeriet henter og bringer og 1 gang om året, kommer de med en lille gave. En chokoladejulekalender. Jeg elsker den. Jeg elsker at den kommer hvert år, jeg elsker at der er samme slags chokolade i hvert år og jeg er lidt flov over, at jeg altid spiser allesammen d. 1. december. Men den er så lille og det smager så godt jo! Det er ligesom når nemlig.com giver en plade marabou ved første bestilling. Man bliver så glad!

Husk bloggens konkurrence om et gavekort til Pixum på 350 kr, til fotokalender/fotobøger mm. Deltag her!
______________________________________________________________________
Translation: lucky me!! I get some help with my laundry, due to my neck that is not so strong after my consussion, and I get it picked up and delivered every other week. And every year, the past 4-5 year, I have gotten this surprise, every December! I love that they keep on giving it, I love that it is the same look and chocolate every year and I am a little embassered, that I eat everything on the first day. But it is so small and tastes so good!

Reklamer