1. Advent

IMG_1087.JPG

IMG_1088.JPG

IMG_1089.JPG

English below – photos of Christmas decoration

Det er søndag morgen og 1. søndag i advent. Jeg må åbne en gave i dag!! Jeg er så heldig, at jeg har modtaget en adventskalender fra min svigerinde, så den lille pige inde i mig er rimelig oppe at køre over det!! Min adventskrans er hjemmebrygget, en gammel potte med fint papir udenpå fra Søstrene Grenes, og så et kilo sukker i med 4 kronelys fra Irma. Jeg flottede mig simpelthen lige og købte dyre lys, når de nu gerne skal holde 4 søndage. For jeg er faktisk i København alle adventsøndage i år. Mine forældre bor på Fyn, og der kommer jeg gerne en del, men i år holder jeg mig på min egen sofa alle weekender og håber at komme med ud til de hyggelige ting, jeg er inviteret med til. I dag skal jeg besøge mit søde gudbarn og spise en pebernød. Hovedet er ikke på toppen, men det skal en times hygge ikke gå til spilde på 😊
_______________________________________________________________
Translation: so only 4 sundays until Christmas, and my friend gave me an adventcalendar, one present for every Sunday in December. The little girl inside of me is jumping around very happy (she does not have a concussion by the way). I made a candle decoration with an old zink flowerpot and decorated it with paper. Today I am going to visit my goddaughter, it has been too long! I am staying in Copenhagen all the weekends up until Christmas, where I hopefully will go to the things, I have been invited to. My concussion is not happy at the moment, but today I will go for just an hour or so and enjoy my friends 😊

Reklamer

En tanke omkring “1. Advent

Der er lukket for kommentarer.