Great TV show for entertainment.. schhhhhh

Nå men jeg må jo ikke rigtig bruge skærm så meget.. men for ikke at miste forstanden, ser jeg alligevel lidt netflix. Ups. Men har til gengæld fundet en serie, hvor hvert afsnit kun varer lige knap 22 minutter og så er det let og sjovt (har grinet højt flere gange, alene…). Modern Family er godt, hvis man har en lidt tung dag og mangler noget opmuntring, så bekymringerne kan få sig en pause. Jeg skulle lige give det et par afsnit, men så blev jeg solgt. Det eneste er, at kameraet flytter sig lidt hurtigt rundt ind i mellem, men det er jo forvejen ikke fedt for hjernen at se, så det må man altså tage med 🙂

__________________________________________________________________________________________________________

Translation: So I should not watch TV! But to keep me from going crazy, I do it sometimes…. whoops. I have found an easy to watch and funny (I have laughed out loud by my self…) and every episode lasts only just 22 minutes. Modern Family is fun – and great to take your mind off your thoughts, if you are having a heavy sad day. I had to watch a few episodes before I was sold, but now I love it. Only bad thing is that the camera moves around quickly sometimes and trickers the brain – but I should not watch it at all, so I can live with it the 22 minutes 🙂

Reklamer

2 tanker omkring “Great TV show for entertainment.. schhhhhh

Der er lukket for kommentarer.