Foto tips…… og en KONKURRENCE!

IMG_1059.JPG

For at få lidt adspredelse og tænke på noget positivt, tager jeg en del billeder med min iPhone, når jeg sådan er ude i verden og gå mine ture. Sidste år gav jeg mig selv en udfordring og tog 1 billede hver dag i et år, som blev til Project 365. Billederne forsvinder bare så hurtigt væk i en mappe på computeren, så her er en mini guide til at lave dem til kærlige minder.

– At få billederne ud på polaorid, hvor Printic app lover guld og grønne skove. Jeg kunne godt tænke mig, at få alle mine 365 billeder printet ud som disse og have liggende eller evt. klistre nogle af dem op.

– At få et billede op på lærred. Det kræver noget særligt af billedet, for at gøre et lærred attraktivt, men jeg har før bestilt igennem Illux, som jeg kun kan anbefale.

– At få printet en fotokalender, med sine bedste billeder på. Jeg har været så heldig, at jeg har måtte teste en fotokalender fra Pixum. Det gode ved den er, er at den kan købes hjemmefra, den er personlig og nem at lave. Pixum laver fotokalendere, fotobøger og meget andet, og man kan både lave det via computeren eller via deres app. Jeg vil dog kun anbefale man gør det over computer, da deres app simpelthen er for krævende pt, især når man har et rystet hoved. Men det var overraskende nemt på hjemmesiden – jeg kunne hurtigt uploade billederne og det var nemt at vælge design. Jeg valgte sort baggrund, da det er rarest for øjnene og giver mere ro, og dernæst fotopapir for at højne kalenderens kvalitet. Bestilt – og en lille uge senere lå den i min postkasse.

Jeg forsøgte at finde billeder, der passede til årstiden eller billeder der fortæller, hvad jeg lavede sidste år på samme tidspunkt. Kvaliteten af kalenderen er suveræn, skarpe farver og flot design, dog skal man lige huske at uploade billeder i høj opløsning. Pixum gør dog opmærksom på, hvis man uploader et billede af dårlig kvalitet. Billedet vist her i indlægget er et skygge billede, af mig og min mor ❤ Kalenderen er lavet til hende, som tak for altid at være der for mig!

Nu til det sjove – du kan også få muligheden for at vinde en fotokalender! I samarbejde med Pixum udlover jeg et styk gavekort på 350,- til fri afbenyttelse på deres hjemmeside. For at være med, kan du skrive nedenunder i kommentar feltet, hvad dit yndlingsfoto forestiller. Jeg trækker lod og finder en vinder d. 3. december!

Sponsoreret indlæg

IMG_1071.JPG

IMG_1072.JPG
______________________________________________________________________________________________________________

Translation: Sorry, this post is only relevant if you live in Denmark. But I got this calendar, with my own photos, from my Project 365 photo year. You can see my 365 photos here. Another great way to keep your photos is having them printet out on polaroid, which I will do one day! 

Sponsored post

Reklamer

16 tanker omkring “Foto tips…… og en KONKURRENCE!

 1. Det må blive et billede af mig og hesten, til vores første tur i vandet. En stor drøm som gik i opfyldelse 🙂 På billedet er vi ude i vandet, kigger ind mod stranden og så er Storebæltsbroen i baggrunden. Elsker det billede 🙂

  Liked by 1 person

 2. Hej søde Lotte

  Jeg vil sikkert overveje at deltage i din konkurrence. Flot tekst du har skrevet.

  Skal lige om lidt først have et møde med ministeriet for Sundhed og Forebyggelse.

  Med venlig hilsen

  Ine M. Hansen Astma-Allergi Foreningen Fædresmindevej 4 5250 Odense SV. Tel.: 6617 4429 Mob.: 4063 3552 info@astma-fyn.dk http://www.astma-fyn.dk

  Fra: Shaken not disturbed [mailto:comment-reply@wordpress.com] Sendt: 27. november 2014 09:32 Til: ine@mvg-online.dk Emne: [New post] Foto tips…… og en KONKURRENCE!

  charlottevangilshansen posted: ” For at få lidt adspredelse og tænke på noget positivt, tager jeg en del billeder med min iPhone, når jeg sådan er ude i verden og gå mine ture. Sidste år gav jeg mig selv en udfordring og tog 1 billede hver dag i et år, som blev til Project 365. Billede”

  Liked by 1 person

 3. Mit yndlingsbillede er et billede af mig og min søster. Min søster kigger ned på sin gravide mave og jeg kigger ud over vesterhavet. Vi kalder billedet “Et hav af muligheder”.

  Liked by 1 person

 4. Myt yndlingsbillede er af min kæreste og jeg fra vores første kærestetur, der gik til Irland. Med klipperne “Cliffs of Moher” i baggrunden og meget store smil 🙂

  Liked by 1 person

 5. Sejt med konkurrence, Charlotte 🙂
  Og helt perfekt, for havde netop overvejet at bestille f.eks. nogle magneter med billeder på til adventsgaver.
  Nu bliver det lige lidt personligt, men er lidt rørstrømsk for tiden:

  Mit yndlingsbillede er i øjeblikket yndlings, ikke pga. at kompositionen er noget særligt eller det er grafisk særligt smukt, men fordi motivet er meget personligt og holder mit mod oppe.
  Det forestiller min søde mor, der kysser min lille, nye nevø på kinden. Jeg tog det for en god måned siden – to uger inden hun fik en stor hjerneblødning og nu ligger og kæmper for at vende tilbage til livet.
  Vi aner ikke, hvordan det ender, men jeg er så glad for det billede og kigger på det mange gange dagligt. Og hvordan det end ender, er jeg sikker på, det er et billede, vi vil sætte pris på i mange, mange år fremover.

  Liked by 1 person

 6. Søde Sofie, jeg fik helt tårer i øjnene af at læse om dit yndlingsfoto. Og det personlige er alt ved et billede og det der gør, at der rør sig noget i os og at billedet netop bliver lige præcis ens eget yndlingsfoto. Jeg sender din mor rigtig god bedring og håber, at alt vil blive godt snart ❤️❤️🙏

  Like

 7. Pingback: The little things that counts | Shaken not disturbed

 8. Skøn konkurrence 🙂
  Mit yndlingsfoto er fra i sommers, silhuetten af mine 3 børn foran en smuk smuk solnedgang i Skagen.. Et sted jeg kom som barn, og nu også med mine børn.. Og et helt fantastisk minde om den første gode sommerferie i mine 3,5 år med hjernerystelse ..

  Liked by 1 person

 9. Mit yndlingsfoto er et gammelt billed af mine to børn der gynger og griner i solen på samme kæmpehjul af en gynge ……belysningen er helt forkert, men på en mærkelig flot måde og de ser bare så lækre og glade ud ❤️

  Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.