My favourite pillow

IMG_1014.JPG

English below- read about my heating pad

Så min favorit pude er egentlig ikke en pude, men mere et stykke stof med plastik indeni, og den er ikke særlig blød eller dunet. En varmepude. Kan ikke leve uden! Historien om den er lidt “sjov” – man får mærkelig humor efterhånden som man er skadet i mange år…. . Året efter min ulykke kom jeg til en neurolog som mente, at jeg kun havde ondt pga. muskelspændinger, og at en varmepude og totalt hvile ville kurere mig, i løbet af 3-6 måneder. Ellers ville han æde sin kittel. Det sagde han! Desværre var han ikke ansat mere, da jeg kom tilbage efter de 6 måneder og stadig havde det mega dårligt, og så kan man jo tænke om det mon hænger sammen. Uanset hvad, så har jeg alligevel beholdt varmepuden, for den hjælper nakken, og mindsker trods alt nogle spændinger. Nogle gange går den dog i stykker, og så er der mega krise i det lille hjem. Især når det sker om vinteren. Jeg fandt dog en hjemmeside, hvor de leverer dag til dag og så var den endda billigere end andre steder. Så hermed et tip til en varmepude, der har vundet tests – varmepude. Den er ikke helt så varm som den fra OBH Nordica, som jeg ellers har købt, men den er til gengæld blødere og lægger sig bedre om nakken. Og så er den ikke helt grim! Og kan vaskes i maskinen!

_______________________________________________________________________________________

Translation: So just a little tip to help neck pains and muscle tensions. Get a heating pad! How I got one, is quite a funny story. Well, I guess my humor has changed over the past few years… I went to a neurologist the year after my concussion, who told me to lie with a heating pad 3 times a day in 6 months and rest, and I would be fine – otherwise he would eat his clothes. He said that! Unfortunately he was not working there anymore, when I returned after 6 months, still feeling like crap, so one can think if there is a connection… But I did keep the heating pad, as it actually helps my neck during the day! So I found a new bran, that has won tests and very soft to have on your neck, check it out here – heating pad. And it is not entirely ugly – and can be washed in the machine!  

Reklamer