Snapshots of the last few weeks

IMG_0955.JPG

IMG_0963.JPG

IMG_0957.JPG

IMG_0946.JPG

IMG_0965.JPG

English below – so this is pretty much what I have been up to the last few weeks

Det blæser, det er søndag og jeg skal ingen steder. Har te, uldtæppe, kanin, kage, sofa og søde veninder i den anden ende af telefonen. Der er heldigvis mange måder at være social på. De sidste par uger har jeg ikke kunnet været så meget i praktik pga hjernerystelsen og har derfor måtte tage en del restitutionsdage, med maden serveret, ingen huslige pligter osv. Heldigvis har jeg haft fantastisk selskab imens, og her snakker jeg ikke kun om tøjdyrene til teselskabet, selvom det selvfølgelig også var enormt hyggeligt 😉 Fyrværkeri fra et vindue, en biograf tur med slik og mange ture med hundevennen er også flettet ind, når jeg ikke lige har ligget og hørt på vinden eller lydbog (snuppede lige alle “Hunger Games”, får jo gratis lydbøger hos E17 nota – et godt tip?). Hunger Games 3 kommer snart i biffen og selvom jeg lige har hørt lydbogen, glæder jeg mig til filmen, da jeg jo allerede har glemt hvad den handler om 😉

De næste par uger skal jeg igen forsøge at trappe praktik op. Jeg nærmer mig lidt en milepæl, men mere om det i morgen. Nyd søndagen, uanset om du har et rystet hoved eller ej 🙂
_____________________________________________________________________
Translation: so I have been having some time off work, as my concussion have been a little brad. The photos show what I have been doing, when I have not been in bed resting or listening to audiobooks (love The Hunger Games books!). Been to the Cinema, watched some fireworks, played with teddys (no, not by myself…..) and baked cake. Have a great Sunday, no matter if you have a shaken head or not 😉

Reklamer

3 tanker omkring “Snapshots of the last few weeks

  1. Hvordan blev du medlem af nota, og med hvilken konkret begrundelse? Og hvem skrev under? Er ikke sikker på jeg kan få lægen med på den selvom jeg reelt ikke magter at læse osv

    Liked by 1 person

  2. Kære Christina. Hvis du har en speciallæge erklæring, der fortæller at du har hjernerystelse og problemer med at læse, burde den være fyldestgørende. Jeg tror ikke det er nok dokumentation fra egen læge, så se om du kan blive henvist til en neurolog, hvis du ikke allerede har en lægeerklæring liggende. Ellers vil jeg foreslå dig, at du samler alle de dokumenter du har nu plus en udtalelse fra egen læge, og giver det et forsøg 🙂

    Like

Der er lukket for kommentarer.