Late fall photos and tips

IMG_0912.JPG

IMG_0914.JPG

IMG_0915.JPG

IMG_0916.JPG

English below – photos from a walk in the late fall

Efteråret er på hæld, det er køligere og jeg fryser. Og så spænder jeg og alting bliver mere av. Varmeplaster er noget jeg først opdagede sidste år, men det er så godt! På i nakken og det virker i over 24 timer. Jeg bilder mig ind, at det hjælper. Og så en varm uld trøje ud over, en varmepude i sengen, tæppe ovenpå dynen og så kører det 🙂 elsker faktisk alt der er varmt – varm mad, te, radiatorer 😉
____________________________________________________________________________
Translation: so the fall is coming to an end, and it is getting colder. I tend to get more tensions when I am cold, so I have different ways of keeping warm. Last year I discovered a heating plaster, that keeps the neck relaxed. It works for 24 hours! Then I get into a warm woolen sweater, resting with an electronic heating pillow, blankets and I am warm! Also I just love everything warm, warm food, tea and radiators 😉

Reklamer