All we have is now

IMG_0886.JPG

 

English below  – all we have is now! 

Vi har minderne, erfaringerne og tankerne fra fortiden og vi har drømmene og visionerne om fremtiden. Men vi har også nu. Lev dit liv fuldest ud, just do it, go for it. Det er så fint, men det kan man ikke rigtig med langvarig hjernerystelse – for hvis nuet bliver for presset, er fremtiden sat tilbage til fortiden. Laver jeg for meget nu, i dag, så har jeg det skidt i morgen og kan ingenting. Så er nuet faktisk lidt ligegyldigt og gør bare ondt, og jeg ønsker mig væk og håber dagen snart slutter. Men nuet er vel også en tanke tilstand – selvom jeg ikke rent praktisk kan gøre hvad jeg vil og udnytte tiden til de ting jeg drømmer om, kan jeg jo godt nyde nuet i mit stille sind og forsøge at få det bedste ud af det. Man kan om ikke andet forsøge – for der er tunge dage, men uden dem, var de gode der vel heller ikke?

Jeg har haft for travlt de sidste mange uger, med for mange tænke-hjerne-ting. Mange bolde i luften, og det kan jeg godt i en rum tid, indtil jeg ikke kan mere. Så ramler det lidt, og de bolde der fløj så fint, ligger nu og roder rundt på gulvet. Jeg er kommet lidt ud over kanten, dvs. jeg har tudet lidt for meget over ingenting, glemt at lave øvelser, ikke kunne lave god aftensmad i evigheder. Små ting, der i starten er ok, men på sigt ikke gør noget godt for hverdagen (som er vigtig). Så jeg prøver at bakke lidt tilbage, samle boldene op og lægge dem på et bord, måske med et par ekstra hænder til at hjælpe.

Pas på jer :-*

________________________________________________________________________________________________________________

Translation: We have our memories, experiences and thoughts from our past, and we have the dreams and visions for our future. But we also have now. Live your life to the fullest, go for it. It sounds great, but it is not really possible with a concussion. If now is too busy, the future will go back to the past. If I use too much energy today, tomorrow I will feel bad and not be able to do anything. Then the present and the now doesn’t really mean anything and is just filled with pain and too many hours. But I guess the present is also a state of mind – even though I cannot go out and do what I wish, I can still try to make the best of what I have here and now, also if I am sitting at home with a pot of tea. It is such a waste of time not being happy, even though the brighest days are only that bright due to the darkest days. 
I have been way too busy the last few weeks, and have had too much brain activity. It is okay for a certain amount of time, but then it crashes and all my tasks fall to the ground. So I will try to take a step back, pick everything up again and maybe look for an extra pair of hands to help me get everything back together. 

Reklamer