Autumn colors

IMG_0864.JPG

IMG_0861.JPG

IMG_0865.JPG

IMG_0862.JPG

 

English below – photos from autumn walks

Billeder fra gåture hen over de sidste par uger. Med Boogie-vennen under armen og i hundegård med en bold, som hun elsker, som havde den hjerte og sjæl. Det er stadig mildt i vejret, og jeg har stadig til gode at se skovene i efterårsfarverne. I dag er det bliv hjemme – ligge på sofaen – spise chokolade -vejr eftersom det regner virkelig meget, så hunden er i dag på husbesøg og kaninen kigger på. Hilsen zoologisk have 😁
_____________________________________________________________________________________________________

Translation: Photos from some autumn walks, with my dog friend, running after a ball I gave her. She loves it, as if it was a ball with heart and soul 🙂 It is still quite warm in the weather, and I have yet to see the forrests in autumn colors. Today it is raining and that means time on the sofa!

Reklamer

En tanke omkring “Autumn colors

Der er lukket for kommentarer.