Restart the weekend please

IMG_0887.JPG

English below

Nu er det snart søndag aften, og det var den weekend. Den har været god – men selvfølgelig er meget af den gået til at hvile. Mit praktiksted havde fødselsdag i går, og hvis jeg nu bare siger, at der var en jordbærkage på ca. 50 cm. kan vi hurtigt blive enige om, at det selvfølgelig var en fantastisk fest. Jeg synes ovenstående citat er ret sjovt og cirka gældende for 99% af mine weekender. Det er om at nyde nuet, og om at få det bedste ud af det. Jeg kan godt blive lidt ego omkring mine weekender – lørdage er bedst brugt socialt, for det der med at se nogle på cafe osv. i løbet af ugen når der også er praktik, er lidt svært, ret umuligt og sker sådan cirka aldrig. Søndage forsøger jeg at lade op til ugen der kommer, med hånd i pote med manden i mit liv (omend han er noget gråhåret), ligge på sofaen, gå en tur og hygge med stearinlys ( nu er det jo årstid og mørkt nu til det, hurra!).

IMG_0892.JPG

(Ja, han lever….. )

__________________________________________________________________________________________________

Translation: So it is soon to be Sunday night here in Copenhagen, and it has been a great weekend. My work had an anniversary, and it was a great day – which included a 50 cm. long strawberry cake. Of course it was a great party! I think the quote above is fun and is pretty much summing up 99% of my weekends. But – we have to make the best of what we’ve got! I tend to get a bit self centreret around my weekend. Saturday I really want to be social, due to the fact that I don’t really see any people during the week, as I use all my energy on the little work I do. Sunday I really just want to hold hands with the furry man of my dreams, laying in my couch, going for a walk or lighting candles (love autumn!). </em

Reklamer