Turtleneck – my new home

IMG_0871.JPG

English below – photo of very very soft new sweater

Jeg har ingen modeblog og det får jeg aldrig…. Jeg vil så gerne se pæn ud, men min hjerne er ikke i stand til at gå i butikker, kigge alle bøjler igennem, prøve (!), eller kigge på varer på webshop og sidst men ikke mindst, kan jeg ikke beslutte mig. Ender bare med at stå og tude midt på gaden uden indkøb. Og nu bliver det køligere – jeg har en krop der reagerer på kulde med smerter. Min nakke kryber og spasser ud. Det er derfor kun til min fordel, at rullekrave er ind! Hallo, hvorfor har det ikke været det de sidste 6 år!!

Nu har jeg altså købt en meget almindelig kedelig grå varm uldsweater i den nærmeste tøjbutik, som jeg hermed bor i. Shopping af tøj har siden hjernerystelsen været lav prioritet, men jeg er så heldig at en veninde guider mig til nogle køb. Og så er det noget med en slagplan – i Topshop efter sorte jeans, i COS efter t-shirts og i Samsøe efter strik. Bum bum bum, wish me luck, prøver at fuldføre planen i weekenden, delt op i mindre ture. Har pakket chokoladen 🙈

Slut. God fredag 😜
______________________________________________________________________________
Translation: it’s getting colder in Denmark, which means we need more warm clothes! It is my luck, that turtleneck sweaters are back in the game. If my neck gets too cold, my body gets anxious, which leads to pain. So I found this sweater today, which I am living in for the rest of the winter 😜 Have a great Friday, and happy Halloween 😉

Reklamer

2 tanker omkring “Turtleneck – my new home

Der er lukket for kommentarer.