Go back in time

IMG_0844.JPG

English below – photos of me – then and now

En glad, ubekymret og smilende lille pige midt i en tryg og glad barndom. 80’er hvirvel, høj pande og et skævt smil. Billedet har jeg nu sat frem i mit vindue – jeg har lige haft brug for at blive mindet på et styk ubekymret barndom. Nogle gange, når jeg tænker for meget eller kroppen kæmper med andet end hovedpine, glemmer jeg at passe på mig selv, mine behov og især glemmer jeg at lytte efter hvad min krop kan holde til. Jeg har glemt blogging, hviletid, madplaner og alt muligt andet. Hver dag skal nydes, men jeg skal også huske at passe på mig selv, som en investering i fremtiden. Jeg har simpelthen ikke råd til, ikke at passe på. Det går direkte over i en hovedpine. Det har vist sig at have mange fordele – det hjælper mig til at sætte ord på ting, der bekymrer mig. Få tingene sagt, da de ellers gør mig dårlig. Melde mig syg, så jeg kan restituere. Vælge de gode og hyggelige ting til, der gør mig glad. At melde ud!

Det vigtige er, at finde balancen, for når den er til stede, er jeg glad og tilfreds og har overskud! Så nu er det tetid, gåtur med hunden tid og ligge på sofa tid. Sov godt 😊
_________________________________________________________________________
Translation: so I found this photo of me, as a child and thought I should have it in my flat for a while. As a reminder of a happy and safe childhood, without much worrying. Sometimes, when I think too much, I tend to forget myself, my needs and especially the needs of my concussion. Which just makes me more anxious and then the cirkel begins. I am just out of balance, but I am getting back in as I am writing. When I am content, I am much happier, stronger and have more energy. So it is all about tea time, walking, best dog friend time, and lots of rest from now on. I just cannot afford not to take care of myself – it litterally makes my health worse! Note to self 🙂 take care out there, and don’t forget your balance!

IMG_0854-0.JPG

Reklamer

6 tanker omkring “Go back in time

  1. God weekend & god bedste balance:-) – jeg bliver meget rørt over og inspireret af din blog, den er god for mig at følge med i, tak! Og jeg bliver glad over din finden din vej. Kh Lise

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.