Morning surprise and unagi

IMG_0761.JPG

English below – photos from this morning phone call! 

Jeg sad i morges og drak min te stille og roligt og prøvede at lade op til praktik. Benene oppe, kaninen hopper glad rundt med en æblegren i munden, solen skinner. Pludselig ringer telefonen – det kan sagtens være en dejlig ting. En veninde eller min mor, der lige vil ønske godmorgen. Glædeligt kigger jeg på telefonen og det er lige før jeg smiler, men så opdager jeg hvem der ringer! Jeg møder ovenstående display og hjertet begynder at hamre løs. Jobcentret skal jo ringe hver 3. måned og høre om jeg stadig er i stand til at tage telefonen. Det er det jo dem sidder på min lønseddel og faktisk hele min fremtid, så man må godt lige kunne tænke lidt klart når de ringer. Kommer man til at sige noget dumt eller forkert ligefrem, kan de sagtens finde på at tage det op senere, da de skriver alt ned jeg siger i den samtale. Mit umiddelbare instinkt er at trykke på den røde, men hvem ved hvilke situationer det kan medføre (de ringer bare igen en anden dag). Det blev den grønne – og det gik godt i dag! Det har gjort øvelse at være i live tv 😉 Jeg overvejer at omdøbe deres navn på min telefon til noget mere øhm…. passende 😉 Så nu er jeg endnu mere glad for, at jeg i aften sidder i en biograf og er skræmt af en film. Hej panodiler og popcorn. For at demonstrere følelsen jeg får af at kigge på ovenstående telefon display, har jeg fundet et lille passende klip – har det lidt som Rachel og Phoebe:

______________________________________________________________________
Translation: so every 3 month social service call me, to check if I am still able to answer my phone. They are responsible for my paycheck every month and really also my entire future, so I have to be ready and clearheaded when they call. This morning, I had a great cup of tea, loading for work. Then the phone rang – could have been a nice good morning call from a friend or my mom, but it was social services! It feels like danger, as shown in the video with Friends above here! It went fine, although I do consider changning their display name on my phone to something more ehm.. Appropriate 😉 Tonight I am going to watch a scary film in the Cinema, and I can’t wait! Hallo pain killers and popcorn! Have a great night 🙂 

Reklamer

2 tanker omkring “Morning surprise and unagi

  1. Hahahaaa, fantastisk med Venner-gensyn og morgen-grin 😊 så lige forleden at der er kommet Venner på Netflix! Godt nok kun første sæson, men mon ikke der følger flere efter? 🙂

    Liked by 1 person

  2. Omdøb dem til schhhh eller dejlig dag til dig Lotte 😁😜👀😘…….så dejligt opslag, lyder som trods alt som en møg hyggelig dag og aften, jeg smiler i ihverttilfælde 😍

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.