Light ahead!

IMG_0750.JPG IMG_0724.JPG IMG_0756.JPG

English below – photos from this week. Raining, walking, caking.

Det går bedre! Med fare for at jinxe hele molevitten, så føles det som om jeg er kommet et skridt videre fra en laaaaang periode med møgunge hovedet. Jeg har været i praktik OG lavet kokosmuffins OG gået ture. Det er vildt! 🙂 Jeg er ude i en forsøgsordning, med at tage s-toget i praktik i stedet for at cykle. Jeg fik en snak med anden hjernerystelsesramt og blev lidt mere opmærksom på de bump en cykeltur giver i hovedet – og ikke mindst hvor meget koncentration jeg bruger. Er jo trippel opmærksom på store beton klodser der ikke er markeret og andet, der kan kaste mig ud over cyklen. Og så cykler Københavnerne som død i helvede. S-toget er noget andet – høretlf i ørene, hvide sneakers på og så gåtur til stationen. Skal selvfølgelig bare lige huske at tage toget den rigtige vej og huske at stå af. Men det ryster ikke mit hoved og skuldrene bliver nede på turen – det er en god indikator!

Nogle gange skal man gå sine vaner i sømmene. Er det man gør optimalt, eller er der andre muligheder der skal prøves. Jeg troede det var lettere og bedre at el-cykle i praktik, fordi jeg hurtigt kom frem og tilbage og ikke var afhængig af andre eller tog myldre kriser. Men da jeg rejser udenom myldretiden, s-togene går hver 5. minut og den gåtur fra station og tilbage faktisk gør kroppen ret godt, er det den nye taktik. Hav en god lørdag! Jeg skal ud og gå om lidt, og i den anden ende venter en veninde med varm te 🙂

:-* Charlotte

_______________________________________________________________________

Translation: I am feeling better! I hope I am not jinxing it now, by telling, but I am just so happy that the whole bad period with concussion symptoms are getting a little bit better. Its ups and downs, and the down was a bit long this time. I have been to work AND baked cakes AND been out for walks. Amazing! 🙂 I have startet an experiment, I am taking the train to work – it is only two stops and above ground. Instead of taking my electrical bike to work. I thought it was easier cycling, I could quickly get there and back and not depend on public transportations. But as it turns out – it is quite stressful on the bike. I have to concentrate, if there is anything on the road that can make me fall (again) and have to watch all the crazy danes on their bikes (you will be surprised how rude they are!). On the train, I just put on my sneakers, ear phones and walk to the station. My shoulders are much lower and as long as I remember to take the right train and get off at the right stop, it’s okay. I travel outside the rush hour, so it’s pretty good! Sometimes it’s good to look into your habits and consider, if you are choosing the best way to do things. Have a great Saturday – I have going out for a walk in a minute. At the other end, my friend is waiting for me with warm tea 🙂

Reklamer

En tanke omkring “Light ahead!

Der er lukket for kommentarer.