Weekend away and returning without my brain

IMG_0698.JPG

IMG_0700.JPG

IMG_0716.JPG

English below – photos from a little nature area where my parents live 

Weekender væk er dejlige, især når man bor i en 42 kvm skotøjsæske på Østerbro (i øvrigt en meget dejlig beliggenhed, bare lige lidt småt). Der hvor mine forældre bor, er der for det første et hus, så man kan gå mere end 20 skridt i træk uden at skulle gå i cirkler og så er der et fint naturområde lige 10 minutters gang væk. Med heste. Og der var også en kanin. Den var så sød, at jeg var lige ved at tage den ud af dens løbegård og med hjem. Men det må man jo ikke. Jeg fik chokolade efter toget (hvor jeg kun tudede 2 gange, det var så efterårsferie boom, hvilket jeg ikke lige havde overvejet), min far servede bøf og bearnaise (man kan læse her, hvorfor han fik den ide) og jeg vandt ualmindeligt meget i kortspil. God weekend!

Jeg har kun lavet en mindre fejl, nemlig at bestille dobbelt antal af mine dagligvarer hos nemlig.com. Synes godt nok også, at fragtmanden havde mange kasser med op foran min dør. Men jeg havde jo også bestilt mange ting. Men ikke så meget… krise. Men det lykkedes mig faktisk at plædere overfor Nemlig.com, og jeg fik lov at nøjes med den ene ordre! Og jeg nævnte endda først mine hjerneskade problemer da de havde sagt ja, og jeg tudene forklarede hende hvor glad jeg var. Det er fantastisk kundeservice! Jeg prøver ikke at bruge hovedet som undskyldning, før det er virkelig nødvendigt. Men hvad skulle jeg lige gøre af 8 dåser kokosmælk, 2 kg kyllingefilet og 8 ruller køkkenrulle i mit lille skotøjsæske-hjem. Havde åbenbart glemt hjernen på fyn. Men 1-0 til mig! 🙂 Eller 5:1000 men hvem tæller…..

___________________________________________________________________________________________________________________

Translation: I love getting away for the weekend, and get out of my tiny little flat. I live in a very nice area in Copenhagen, but very small. In my parents house I can walk more than 20 steps without walking in circles, and they have a great little nature area a little walk away. There were horses. And a rabbit. A little baby one, just as the one I have and I really wanted to take it home with me. But I am not sure, that would have worked out. After the trip in the train (where I only cried 2 times due to a lot of people….), I had some chocolate, my dad served me a very nice meal and I won in card games – very nice weekend! I only made one tiny mistake, I ordered groceries online and accidentally ordered everything twice. Ups. So I called the shop and actually got them to take half of it back. I didn’t even mention my brain injury before they had agreed! Then I cried some more and explained that I have some brain problems. I won this battle over my concussion! 🙂 

Reklamer