Autumn and weekend!

IMG_0661.JPG

IMG_0641.JPG

IMG_0636.JPG

English below – photos from autumn in Copenhagen

Efteråret har bidt sig fast, og det er altså en pæn årstid. Det er nu man skal vende hovedet mod Dyrehaven og skovene og tage endnu flere billeder. Jeg skal afsted i næste weekend! Tror jeg… Det er plan A 🙂 Om lidt skal jeg forsøge at tage det rigtige tog mod Fyn og ikke skælde nogle ud eller tude på vejen. Offentlige transportmidler og hjernerystelse er ikke bedste venner 👀. Kaninen får pasning og ser lige nu mere end tilfreds ud, med at have hele lejligheden uden kæmpen der tramper rundt.

God weekend 🙂
______________________________________________________________________
Translation: autumn is here in Denmark, and it is beautiful! We all should go to forrrests and take more photos and enjoying the cold breeze. In a minute, I have to make sure to catch the right train to my parents house, and try not to cry on the way. Public transportations and concussion are not good friends! The bunny looks more than happy about having a whole flat, without the giant walking around. Have a great weekend!

Reklamer

En tanke omkring “Autumn and weekend!

Der er lukket for kommentarer.