Staying in and starring into youtube

IMG_0666.JPG

IMG_0668-1.JPG

IMG_0672.JPG

English below – photos of my current livingroom essentials

Om lidt bliver der spist bøf og bearnaise på Vesterbro. Uden mig. Selvom jeg var inviteret og havde sagt ja, har jeg måtte aflyse. Sådan er det – og med feber oveni kan jeg ikke engang ignorere møgunge hovedet. Det jeg dog kan gøre, er at gå på youtube og smile mig selv halvt ihjel over Carlton’s 90’er dans. Jeg er vel næppe den eneste der har set Fresh Prince til døde i de unge teenage år!

Egentlig er jeg ikke vild med dans fan, men den der poppede op på facebook og er da herlig! Carlton er sjov.

Det andet dejlige er: Igår bankede det så på min dør og da jeg endelig fik åbnet, lå der en pose med snacks og kokosbar fra min veninde! Så jeg har jo alt jeg skal bruge på en sygedag – varm detox te, chokolade, dyne, sød kanin og ny serie på Netflix. Som jeg så har set alt for meget af, for jeg havde jo bare feber og det var hyggeligt og hvem tænkte på hjernerystelsen? Det der med kun at have ondt et sted, gælder ikke, jeg er sååå naiv jo! Hvor er resten af chokoladen…. 😉

:-* Charlotte

_______________________________________________________________________
Translation: So on a minute, there is going to be served a wild dinner at my brothers place, unfortunately I am not well enough to go. I did say I would come, and normally I would ignore my brad concussion, but today I also have a fever and should probably not go anywhere. Except go around youtube – where I found Carlton’s dance. I am not a fan of Dancing with the stars, but this definitely made me smile! Who did not watch Fresh Prince in the 1990’s after school – I loved that show! Another great thing – yesterday it knocked on my door, and a good friend had left me some snacks. How sweet is that – so it is not too bad staying in today, I have Carlton, I have chocolate, I have my bunny and a new eerie on Netflix. I have seen too much Netflix, thought I could only feel bad about one thing at a time, but I am so naive! Where is the chocolate….. Have a great Friday 🙂

Reklamer

4 tanker omkring “Staying in and starring into youtube

  1. Pingback: Weekend away and returning without my brain | Shaken not disturbed

  2. Pingback: Moments from Farum and the past | Shaken not disturbed

Der er lukket for kommentarer.