New in : photos

IMG_0596.JPG

IMG_5328.JPG

IMG_0611.JPG

IMG_5188.JPG

IMG_0573.JPG

Et par billeder fra mine mange gåture i København, hvor jeg bor. Efter jeg er stoppet med billede projektet 365 , tager jeg knapt så mange billeder. Tiden er fyldt ud med praktik og frivilligt arbejde i Hjernerystelsesforeningen – et andet projekt, der også giver mig meget!

Men jeg prøver at huske det, fordi det er fedt at have noget at gå op i. Noget der er mit, noget der fortæller noget om mig og noget der gør mig glad. Noget der ikke har med noget at gøre. Jeg har lige en portion knækbrød i ovnen, men vil se om jeg ikke kan komme ud af døren til en enkelt gåtur bagefter. Bare lige ud og vende 🙂
________________________________________________________________________
Translation: these photos are some of the photos, that I take on my walks in Copenhagen, where I live. After I finishes my project 365, I have not taken that many photos. I use my time with work and helping in the Danish mTBI/concussion association. But I really try to keep on taking photos – I am sure it is good for me to have something to do, that does not revolve around work or anything else. Just a hobby that is for me and makes me happy. I will go out in a minute, for a mini walk 😉

Reklamer