Rising again – and again and again…

19152-fruity-cocktail-2880x1800-photography-wallpaper

English below – photo stolen from google! 

En personlig update af de sidste par uger … Vejen til at få det bedre er op og ned – der er ingen lige linje opad, hvor det bare kører og alting kontinuerligt bliver bedre. Jeg er ved at rejse mig efter nogle uger med verdens tungeste hoved. Gudskelov for at mærke fremgang 🙂 Det er lidt som en lille bid af lykken, og jeg er så taknemmelig når det sker. Overordnet set, har jeg det så meget bedre end de første år efter ulykken. Faktisk så meget, at selv en god dag dengang, var meget dårligere end end en dårlig dag er nu. Det gode er blevet bedre og det er det dårlige også! Det er altså godt nogle gange at sammenligne i et større perspektiv, i stedet for kun at se på en lille tidsperiode. 6 år Niller. Så ved man noget.. (hvem glemmer Den Eneste Ene).

De sidste par uger har jeg ikke blogget om hvordan jeg har haft det, helt personligt. For mig har det været vigtigt at fortælle lyspunkter. Men der har været tårer om natten, når jeg ikke har kunnet sove for migrænen. Der har været chips poser der er fordøjet, fordi det er det eneste jeg har haft lyst til at spise. Der har været nedrullede persienner og høreværn på i størstedelen af tiden. Sådan har jeg det altså også nogle gange – men i samme periode har jeg været til en fantastisk barnedåb, og båret og holdt det lille gudbarn igennem hendes navne fødseldag. Jeg har været sammen med dejlige piger fra studietiden og sludret i timevis til meget lækker citronkage. Jeg har fået farvet mit hår ved frisør, for i det mindste at ligne at det kører. Og så har jeg været hos rigtige gode timer hos neuropsykolog og kan se en ende på det.

Man skal og må rejse sig gang på gang. Velvidende, at nedturene kun er i perioder, og at opturene så føles endnu mere livsgivende. Nu drikker jeg en white wine spritzer – det er jo fredag, jeg har været på arbejde i denne uge og weekenden byder på veninde hygge! Skål for opturene 🙂

__________________________________________________________________________________

Translation: A little personal update from the last few weeks. I have not blogged about my personal health in details, because I have tried to stay positive on my blog. It really helps me so stay positive outside the blog as well! I have been having a rough time the last few weeks, with a very heavy head, that really did not want to work with me. Thankfully, now I am feeling better and getting into a good period again! I am so grateful when I can feel the turn! In the big perspective, I do feel a lot better than the first few years after the accident. The bad days now are better than the good days back then. So sometimes looking at a big time perspective helps, rather than just looking at the last few weeks. Even the bad gets better over time! I have been crying during the night due to migraines, I have eaten too many crisps as it was all I could it eat – but in the same period of time, I have been at a lovely christening, celebrating my god daughters name, spent a great Saturday in the company of lovely friends from Uni with a very nice lemon cake, lightened my hair at the hairdressers to at least look good and almost finished my successful lessons with a neuropsychologist.

We must all rise after a low period, knowing that the low only stays for a while, and that the ups really makes you happy! Now it is time for a white wine spritzer – it its Friday, I am back at work and I am hanging out with girlfriends in the weekend. Cheers to the up-times! 🙂

Reklamer

6 tanker omkring “Rising again – and again and again…

 1. Ja, skål for opturene! Virkelig fint indlæg – det er vigtigt at huske på de ting man kan, selv når man ikke kan dem 😊 pt er jeg nede at ligge (bogstaveligt talt) for første gang i lang tid, men jeg rykker mig. Har lært symptomerne bedre at kende og går derfor ikke lige så meget ned med flaget som i starten. God weekend, Charlotte 😊

  Liked by 2 people

 2. Ja nemlig Berit, det er så vigtigt at bevare det positive livssyn, også selvom man indimellem skal grave lidt dybt 🙂 Tak fordi du læser med!

  Jeg bruger en neuropsykolog fra Daghøjskolen i Centrum i København. Jeg er blevet mødt med stor forståelse og har fået rigtig meget hjælp! Jeg ved faktisk ikke om man kan få henvisning fra lægen, da jeg er blevet anvist igennem Københavns Kommune, ift. mit revalideringsforløb. Men spørg lægen – i mine øjne er neuropsykologer nogle af de eneste, der helt konkret kan rådgive os med langvarig hjernerystelse. Jeg håber du kan få hjælp 🙂

  Like

 3. Tak for hurtigt svar 🙂 Ja, jeg håber også virkelig, at jeg kan blive henvist dertil. Snakkede med en derfra, som virkelig vidste, hvad hu talte om.
  Iøvrigt er det nogle super fine billeder, du tager 🙂

  Like

Der er lukket for kommentarer.