The week ahead – tip

IMG_0623.JPG

IMG_0624.JPG

IMG_0625.JPG

English below
Praktik, møde med kommune mennesker, aftaler, fridage, madplan – der er mange ting for hjernen at huske på i løbet af ugen. Denne kalender får mig igennem den, fra et meget praktisk synspunkt. Et af de tips jeg fik fra neuropsykologen var, at det kan være rart at skrive tingene ned, som fylder i ens hoved. Så skal man ikke bruge energi på at huske det – smart! Hvad skal jeg, hvad tid, hvad skal jeg spise til aftensmad. Hver søndag udfylder jeg den, og så kan mandag jo egentlig bare komme an. I praktikken er jeg også begyndt at skrive ned, hvilke opgaver der skal laves bestemte dage. Overblik er godt 🙂

Download kalenderen her
___________________________________________________________________________
Translation: so this calendar gets me through the week, from a practical point of view. Work, friends, what food to eat for dinner – I write everything in this calendar, every Sunday for the upcoming week. The neuropsychologist I have been seeing suggested me to write my thoughts and chores on paper, to stop my brain from using energy trying to remember everything. It really works for me! I also write in a book at work, what I have to do on certain days, and it keeps me from getting tired from remembering.

Reklamer

5 tanker omkring “The week ahead – tip

  1. Pingback: Moments from the week | Shaken not disturbed

Der er lukket for kommentarer.