A quote and a cat

IMG_5118.JPG

IMG_5119.JPG

English below (photos of presents for birthday and christening)

“Life is easy if you want it to be” er en plakat, jeg faldt for på et designers marked i foråret og det kom med hjem. Det hænger i min stue og minder mig om, at man med en positiv tankegang alligevel kommer lidt længere. Selvfølgelig er det hele noget rod ind i mellem, og det er også ok. Men nuet er vigtigt og det gælder om at suge alt ud af det. Min søde veninde fik et magen til for et par uger siden. Michelle Carlslund har tegnet grafikken med katten, der for mig var den perfekte dåbsgave.
____________________________________________________________________________
Translation: “life is easy if you want it to be” is a poster, that I got earlier this spring. It hangs in my livingroom and reminds me, that everything doesn’t have to be so hard. Sometimes it is, and that’s ok – but it helps to read this for me, it makes me think positive and not make such a big deal out of things. The sweet cat was the perfect christening gift.

Reklamer