Sunday, christening and yes I am alright!

IMG_0564.PNG

IMG_0566.JPG

IMG_5073.JPG

English below (photos of the little furry one and my balcony)

Søndag i sengen. Tekander overalt. Blød kanin til fri nusning. Glad i sjælen efter en vildt hyggelig barnedåb i går. Blev endda til efter kagen. Som jeg havde lovet mig selv – og faktisk uden de store problemer. Søde piger jeg ikke havde set længe, spurgte hvordan jeg havde det. Jeg kunne helt oprigtigt svare, at jeg faktisk har det rigtig godt! Det kan jeg ikke huske jeg tidligere har svaret og ment det. Hjernerystelsen er jo hvad den er, og gør ondt, men derfor kan man jo godt være glad for livet? Knap 6 år efter ulykken vel og mærke – ting tager tid, men det er vel også ok! God søndag derude 🙂

:-* Charlotte
________________________________________________________________________
Translation: Sunday in bed. Teapots everywhere. Furry bunny on the floor. Happy in my soul after a fantastic christening yesterday. I even stayed until after the cake – as I promised myself, without too much pain actually. Sweet girls I haven’t seen in a long time asked me how I was – I could honestly say that I was great! I cannot remember I have said that before and meant it. The concussion is what it is, and hurts, but that doesn’t mean my life can’t be great, right? It took me almost 6 years to say this – things take time and I guess that’s okay? Happy Sunday :-*

Reklamer

En tanke omkring “Sunday, christening and yes I am alright!

  1. Pingback: Helloooooooo to a new year! | Shaken not disturbed

Der er lukket for kommentarer.