The big little things – concert

IMG_0511.JPG

IMG_0510.JPG

IMG_0512.JPG

English below (photos from a concert in Copenhagen)

Når en lille ting, som en aften ude, bliver en stor ting og glæder en helt ind i hjertet. Jeg var til koncert med Quadron en aften for nyligt, og det var totalt fedt. Hvor man står og tænker på hvor heldig man er, at man kom med (tak bror & kæreste) og danser med crowden til musikken. En drink, ørepropper og godt selskab og I am happy! Nej, hjernen kan ikke li’ koncerter, blinkende lys og bas i kroppen, men den får nu altså ikke lov at bestemme alting 👀 🙂

Quadron’s musik har fået mig ud af sengen hver morgen siden nærmest. Hovedet er noget P I S, men musik får mig op og igang. Indtil jeg skal lægge igen 😂😂 haha.. Sneakers får mig ud at gå, pitstop’s for at hilse på praktiksted får mig til at smile, veninder’s omsorg gør mig glad. Man skal trække på alt man har, i de perioder hvor fysikken crasher, og være ultra god ved sig selv. Så nu er det te, lydbog og senere frisør, så i det mindste mit hår ser friskt ud til barnedåb i morgen. Resten af mig står vist ikke til redning 😀 Så skal jeg bare holde dejlige lille Nanna og spise kage 💜
____________________________________________________________________________
Translation: it’s great when small things, turn out to be big and mean so much to you! I went to a concert with a Danish band, and had a great time dancing, with a drink, earplugs and great company. I am lucky I was there, and it sure was a great Night. The music gets me out of bed every morning at the moment. My concussion is being a total brad, so I need every bit of good stuff doing the day. Sneakers help me walk, small visits to say hi at work makes me smile and friend’s caring messages keeps me happy. In these times, you have to treat yourself the best way. Tea, audio book and hairdresser later, so at least my hair would look fresh tommorow at a christening I am going to. I am going to hold the little baby girl and eat cake 💜

Reklamer