365 photos

IMG_0546.PNG

English below (photos from project 365)

Jeg gjorde det! For lidt over et år siden, følte jeg at mit liv stod i stampe, og at der ikke var nogen anden mening end at vente på hvad kommunen dog skulle stille op med et rystet hoved som mit. På det tidspunkt ventede jeg på at blive kaldt til møde angående min ansøgning om fleksjob. Jeg havde brug for noget adspredelse, noget der kunne få mig til at tænke på alt muligt andet end det og samtidig gøre hver dag bare en smule sjovere. Jeg var træt af, bare at vente!

365 dage senere er der taget 365 billeder, et hver dag i et år. Det var min personlige daglige getaway. Det var ikke bare billeder for mig – det var nøglen til at nyde nuet lidt mere og vælge at fokusere anderledes. Det var selvfølgelig ikke nemt at finde inspiration hver dag, men bare det at få taget et billede og lagt ud på instagram og fotobloggen, gjorde at jeg havde en succesoplevelse. Det har betydet langt mere for mig, end jeg havde forestillet mig. Et billede gjorde en dårlig dag bedre og en god dag super. Et like gjorde billedet lidt mere værd – men jeg gjorde det for min egen skyld. For at jeg skulle føle, at hver dag talte.

Jeg valgte projekt 365, fordi det var nemt for mig og ikke krævede det store fra min hjerne. Jeg havde alligevel altid min iPhone på mig, og kunne tage billedet, redigere det og poste på 5 minutter. Det skulle være overkommeligt – næsten med succes garanti, så selvværdet også fik et boost. Mit første hobby forsøg var et puslespil på 1000 brikker med alt for meget blå himmel, og jeg havde derfor brug for noget, der ville lykkedes. Og det gjorde det 🙂

Projektet er slut, men jeg fortsætter med at tage billeder på mine gåture, og lægger dem ind her. Det er dejligt at lave noget, der gør en glad og som ikke er forbundet med arbejde eller møgunge hjernen. Det er mig tid, det er koble af tid og det er sjovt. Win win win 💜💜

:-* Charlotte
________________________________________________________________________
Translation: so I did it! For a little more than a year ago, I decided to try something new. Something that would make everyday count, that would make me feel better about myself and give med some sort of succes feeling. At that time I was waiting for social services to decide, what to do with me workwise, due to my concussion. It was terrible not to enjoy every day and just let your faith be in other People’s hands. But project 365 changed that.

I decided to take a photo everyday for one year – and 365 days later I nailed it. It taught me to enjoy the present time some more, and I stopped waiting for everything. That is why these photos mean so much to me. It wasn’t just a hobby, it was also something that gave me a new perspective and gave me confidence. They made a bad day better and a good day super. My first hobby project was a puzzle with 1000 pieces and way too much blue sky, so I needed something easier. I always had my phone on me, and from taking the photo, editting and posting, it only took about 5 minutes. I postet the photos here and here.

I will keep posting new photos from my walks here. Thank you to project 365 for giving me me-time, a cleared mind and fun – win win win!

Reklamer

3 tanker omkring “365 photos

  1. Pingback: New in : photos | Shaken not disturbed

Der er lukket for kommentarer.