Neuropsychologist

20140626-160548-57948513.jpg

English below (a happy photo!)

Hvor er jeg glad for, at jeg nu endelig har fået bevilget en neuropsykolog, der skal fungere som mentor for mig under mit revalideringsforløb. Og at jeg har fået lov at komme afsted til mit eget forslag, en der har vild erfaring med langvarige hjernerystelser. Jeg kan kun sige, at det hjælper at kæmpe for sin sag. At sætte sig ind i tingene selv, undersøge og hjælpe de andre på vej. Man kan ikke regne med at kommune mennesker ved noget om alle skader og sygdomme (og de har ikke lært at Google). Havde jeg ikke selv gjort en indsats havde de givet mig en almindelig psykolog og jeg havde ikke fået den rigtige hjælp. Men det gælder uanset hvilke kløer man sidder i, så kan det altså ofte godt betale sig at tage sagen i egen hånd.

Og hvem ved hvilke guldkorn der kommer ud af det. Jeg har i alle mine forløb hos kommunen lært noget og er blevet klogere, både på mig selv og på min skade (modgang gør en stærkere..). En neuropsykolog kan hjælpe mig med at forstå min skade, hvorfor den dog bliver ved med at gøre ondt, hvad jeg selv kan gøre og hvad jeg kan forvente i fremtiden. Måske endda få et bedre liv! Jeg har fået en masse tips, jeg samler i et indlæg når jeg er færdig i løbet af efteråret. Stay tuned!
_____________________________________________________________________
Translation: finally got some sessions with a neuropsychologist from social services, to help me with tips to feel better and to handle things better! It is the best possible support, hopefully it will help me out a lot, trying to figure out how to get by in the best possible way, both work wise and sparetime.  Maybe even learn some great tips! I will share them later on, when I have been there a few more times and can make a bit of a list for you. Stay cool out there, and always look for oppertunities to get better or to cope better! And ask for them yourselves, fight for them yourselves – most of the time it helps to get out there! 

Reklamer