Just put it on…

IMG_0500.JPG

IMG_0501.JPG

Hvis nu alle kørte med den, ville alle jo være grimme. Det er da meget nemmere. Der er i øjeblikket en kampagne for at få unge til at køre med cykelhjelm, der hedder “nederen forældre”. Det er jo godt. Bortset fra, at forældrene jo også burde have hjelm på. Har de søde unger ikke ligeså meget behov for en rask forældre, som forældrene ønsker et raskt barn? Jeg kunne ikke lade være med at efterlade en lille kommentar om det, da bloggeren Far uden Filter (i øvrigt ret underholdende blog!) skrev et indlæg om hjelm til hans datter. Kom ud og vær grim med mig på vores cykler.
_________________________________________________________________
Translation: if everyone would wear a helmet on their bike, everyone would be ugly. Is that not just easier? I think so! In Denmark we have a campaign right now, to encourage teenagers to ride with a helmet. That is great! But what about the parents – shouldn’t they be protected as well? Come on out and be ugly with me on our bikes.

Reklamer