Today I have..

IMG_0495.JPG

IMG_0492.JPG

IMG_0493.JPG

Photos from today’s cycling trip and my new cravings
I dag har jeg….
– drukket 3 liter vand for at skylle hovedet raskt.
– ligget og gloet.
– forsøgt at sove til middag.
– ikke sovet til middag.
– købt gave og besøgt Assistents Kirkegården på Nørrebro på vejen. Der er pænt derinde!
– ligget lidt mere.
– gloet lidt mere.
– overgivet mig og købt chokolade – dog sukkerfri! Og det går an (der er dog langt til marabou’s oreo smag…)

Kirkegårde er hyggelige at gå ture i, fordi der er stille og grønt. Måske er jeg mærkelig på det punkt, men hvis jeg havde en god fysik, kunne jeg sagtens have endt som kirkegårds-gartner. Pusle og ordne og ingen stress. Eller måske postbud. Men det må blive en anden gang 😄. Jeg ville gerne have vist den gave jeg har købt, men har mistanke om min veninde læser med her ….. Og tak til alle der læser med – jeg kan følge lidt med i mine besøgstal og hver og en gør mig glad og kan sagtens gøre en ok dag til en super dag. Tak for Jer!!
_____________________________________________________________________
Translation: today I have done a few things – lying in bed, starring into the walls. And repeated that. Also, I went out to get a present and had a mini Tour in a cementary in Copehagen. I love being there – it is quiet and green. If I was able to physically, I would have become a gartner! That would be so unstressfull I think. Or maybe a post man.. Maybe another time 🙂 I would love to show you the present I got, but I am pretty sure my friend will see it then. A Big thank you, to all of you who is reading. I can check the number of visits, and every single one makes an ok day into a super day!

Reklamer

2 tanker omkring “Today I have..

Der er lukket for kommentarer.