What’s in my bag

IMG_4582.JPG

IMG_4581.JPG

IMG_4579.JPG

IMG_4580.JPG

English below (photos are the insides of my bag)
Min taske ligner så mange andres er jeg sikker på! En pung fyldt med alt andet end penge, make up, et hårelastik og noget man kan æde. Der er så lige et par ekstra ting i, just in case. Som migræne piller, panodiler og et høreværn. Høreværnet er fra Bose, og de udelukker baggrundsstøj (det er lidt samme følelse som hvis man tog briller på, og man før var halvblind. Alt forstyrrende forsvinder og man kan tænke igen). Solbriller er altid med, dem har jeg dog helt glemt at tage billede af. Måske havde jeg dem på…. Og min taske roder næsten ikke, eller dvs. jeg fik jo lige ryddet lidt op i den i anledning af den blev tømt 🙂

Hvorfor viser jeg indholdet af min taske. Bare for, at I kan lære mig bedre at kende. Og for at vise, at jeg ikke har en kuffert fuld af hjælpemidler, når jeg er ude. Lige så svært som det er, at man ikke kan se jeg er syg og derfor skal forklare ekstra meget, lige så meget får jeg ud af bare at kunne blende ind i mængden uden at vække opmærksomhed. Bare slentre med min pæne Henny and My taske på Vesterbro, hvor jeg arbejder, med Bose i ørene og nyde dagen 🙂
_____________________________________________________________________
Translation: The photos show what’s inside my bag. It looks like everyone else’s bag, with a wallet containing anything but money, make up, hair band and something to eat. I do have a few extra’s – like migraine medicine, other headaches pills, in ear noise cancelling head phones and sunglasses, although last is not photographed. Why do I show this – so you can get to know me. And to show that I am not that different – I just have a few items to get my through the day, and no one can see it. As much as I find it difficult that you can’t see my brain injury, as much am I pleased that I can hide it, and just blend in.

Reklamer

En tanke omkring “What’s in my bag

Der er lukket for kommentarer.