Work, Designers Market and pretty walks

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

 

English below (photos from walking and a new thingy for my home)

Ugen er gået hurtigt og det har været en god uge – selv uden sukker?! (eller måske derfor…….) Jeg har en mini detox, det var gået over gevind med alle de M&M’s, så nu holder jeg lige en beskeden pause. Indtil nogle serverer det for mig, når jeg er ude. Så må jeg nemlig godt. Ville være så uhøfligt at sige nej jo 🙂 Men i det hele taget skal forbruget ned – der kommer mere rigtig mad ind, og det tror jeg er godt for min motor. Jeg har gået en masse ture i det dejlige sensommervejr og har i øvrigt snart gjort en ende på mit foto projekt, som kan ses her. I dag lørdag tog jeg til Finders Keepers, et design marked i TAP1 hallerne i København. Jeg burde have ligget i min seng og stirret op i loftet efter en fuld arbejdsuge, for jeg havde virkelig brug for at blive ladet op og blive klar til mandag igen. Men ind i mellem skal jeg bare ud – også selvom det gør ondt. Og det må man altså godt, har jeg besluttet. Nogle gange. For man skal jo også leve lidt, selvom ens hoved bare vil sove i 100 år. Jeg fandt blandt andet den fine kobber lysestage på billederne, som jeg synes er meget fin og enkel og lige passer ind i min stue. Sammen med en frokost i solen med hyggeligt selskab, føler jeg mig heldig over at jeg har oplevet lidt! Nu svimler computeren og flyver væk fra mine øjne, hav en god lørdag aften!

:-* Charlotte

____________________________________________________________________________________________________________

Translation: This week has gone by really well, even without sugar?! I am having a little mini detox, only because my use of chocolate was totally out of hand. Now I eat more healthy nutritional food, which I am sure is a much better supply for my body. Only when I am out, and it is being served for me, I can say yes – all other replies would be not so polite 😉 The photos are from walking this week in a very nice late Danish summer weather. I have almost finished my hobby photo project, which you can check out here. Today I went to a Designers Market, and came home with the copper candle light holder in the photos, it looks very good in my living room. Bring on autumn. Well, not just yet 🙂 I should have been lying in my bed today, starring into the walls, because I really needed to rest. But sometimes I just have to get out there – and not stay at home, no matter the headaches! Just sometimes. I have to live, and enjoy a little fun. Today was great, I do not need much to make me happy, so the market and lunch in good company in the sun was just perfect! 

Reklamer