Travelling essentials…

 

Day72

foto 3-1

 

English below (Photo of my most needed travel accessories)

At rejse med et rystet hoved kan fint lade sig gøre, og med øvelse i planlægning og strukturering kan man også klare en tur, uden at slå nogle ihjel. Transporten er en killer. Sådan en flyvetur spændt fast med skrigende unger og flymotor direkte ind i hovedet er bare ikke fedt på nogle punkter. Bose noise cancelling headphones en fuldstændig nødvendig, og med dem kan man også lytte til sin meditation, om at alt er fantastisk lige der på mikro flysædet (Jeg har tidligere nævnt Bose her ✌️✌️✌️) Jeg kan i meget kort tid bilde mig selv ind, at jeg ligner en berømt – rejsende med solbriller og ignorerer alle omkring mig. Især fordi jeg jo har været i TV og er alt for kendt til det her sted. Men altså, jeg ligner jo idiot – så er det sagt. Har store høretlf på, solbriller, kæmpe tørklæde om nakken og en nakkepude under armen. I flyveren går det helt galt, da jeg, sammen med alt det beskrevne, også falder i søvn med åben mund og savler ned af mig selv. Samtidig æder jeg helt vildt, for at tage kvalmen og distrahere mig selv fra det helvede jeg sidder midt i. Blandet med et tilfældigt pille indtag. Og på en god dag har jeg også husket varmeplaster på nakken, så jeg sveder. Meget charmerende 🙂 Men – det virker og så kan det være ligemeget hvad alle andre tænker om mig…. tror jeg. Det er en rigtig god ide, at lægge en hviledag ind efter rejsedagen. Og der findes sikkert flere ting, der kan gøre turen mere overskuelig, skriv dem endelig i kommentar feltet, hvis du har et godt råd! Verden skal ses og opleves, også med hjernerystelse!

Det er mange år siden jeg har holdt ferie andre steder end hos familie og venner. Det gode er, at jeg altid kan hvile og slappe af, når jeg har brug for det. Der er altid pres forbundet med ikke at sove i min egen seng og ikke at kunne være sig selv helt, men der skal være plads til familie besøg og at lege med niece og nevø. What’s the point ellers? Jeg vil gerne opleve mere af verden og overvejer en ferie næste år, til et helt nyt sted (læs: Thailand). Med mulighed for oplevelser men absolut også fyldt med senge og stilhed. Dream away 🙂
_______________________________________________________________________________
Translation: travelling with a concussion is easier said than done, but it is possible with help from a variety of accessories, great patience, medicine and lots of food on the way. Put on noise canceling earphones like Bose (I wrote about them here), and listen to meditation. Pretend everything is green fields and blue skies (the last one not to0 hard, just look out the window). I wear sunglasses, really because I was on TV talking about concussions and everyone know me, or maybe I just wish so 🙂 They help keep the light out, and a neck pillow keeps my head up right while sitting on the airplane. I eat all I can, to take away any discomfort, and I have a big scarf around my neck. I then fall a sleep, drewling everywhere and probably also sweat, due to the heating plaster in my neck. I must be very charming?! 😀 But – it can be done, a mix of painkillers also help and then just go with it! I have not travelled so much, just to friends and families since my concussion, but I do really want to to go Thailand, to those beaches! Dream away!

Reklamer

3 tanker omkring “Travelling essentials…

  1. Pingback: Tips: taking breaks | Shaken not disturbed

Der er lukket for kommentarer.