September – a mile stone

IMG_4398-0.JPG

IMG_4399-0.JPG

English below (photos from a weekend at my parents house, yes my mom put chocolate on my pillow😍)
September er startet hos forældrene, og er kommet sovende ind i den. Det er så hyggeligt med selskab og det, ikke at skulle tænke! September er startskuddet til et par uger uden sukker, mest af alt for at være lidt ekstra god ved min krop. Jeg håber også på en ikke så lille sidegevinst, nemlig at hovedet får lidt bedring 😉 (noget med at sukker kan kickstarte migræne👀)

Og så er den 9. måned i år også en milepæl ift. mit forløb hos kommunen. Jeg er nemlig halvvejs i min revalidering. Jeg fik i sin tid bevilget 18 måneder’s virksomhedshedspraktik, for at se om jeg på magisk vis kunne gå fra 9 – 20 timer om ugen. Selvom jeg selvfølgelig stadig ærgrer mig over, at kommunen ikke troede på, hvor dårligt jeg havde det, så er jeg blevet rigtig glad for revalidering. Det nytter jo ikke at bruge 18 måneder på at være bitter. Det kunne jo være man kunne få noget godt ud af, hvor man er nu!

Og det har jeg kunnet – er blevet meget bedre til at passe på mig selv, har fået endnu mere ud af mine dage ved at arbejde mindre (! – er pt på 2 timer 3 x i ugen), har lært at trække vejret helt ned i maven og er blevet glad for nuet. Ikke vente mere på, at alle de andre skal beslutte hvad de vil med mig. Jeg har det godt, på Dyreklinikken som jeg elsker, og kan opdage mine “gå hjem og sov nu” tegn endnu bedre end før. Tak for det, kommune, selvom det nok ikke var det I håbede jeg fik ud af det. Det er vigtigt at man gør det der er rigtigt for en selv, i de her forløb. Ellers kan man nemt prøve at gøre andre tilfredse, og hvis kroppen ikke er med, er det bare loose-loose. Ingen vinder på det 🙂
________________________________________________________________________
Translation: September has arrived and I have relaxed my way into it at my parents house this weekend. It’s been great to sleep and not to think! September means sugarfree month (…), hopefully my body will thank me and my head will give me less migraines! Also September means halfway through my work programmet trying to sort out, how much I can work with this concussion. I am happy that I have learned so much in this – to take better Care of myself, to get home before I get too tired, working a perfekt amount (currently 2 hours a day, 3 times a week), have learned to breathe down my stomach and I am not waiting anymore – just trying to get the best out of the present time!

Reklamer

2 tanker omkring “September – a mile stone

  1. Jeg læser jo inspireret med på din blog:-), og får lyst til at sige – GODT GÅET sådan at være blevet endnu bedre til at passe på dig og ikke mindst ikke længere at vente på, hvad andre vil med dig! Sejt synes jeg – og så kan jeg jo i den grad nikke genkendende til processen.

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.