Finding my way on the train and bunny madness

IMG_3828.JPG

IMG_9437.JPG

English below
Ahhh…. Stille kupe, varm te og en weekend hos forældrene venter. Det der med at køre i tog er selvfølgelig bedre end bus, men ikke helt uden udfordringer. To ens tog på hver side af perronen. Skulle lige være ekstra fokuseret på, ikke at tage toget til Ringsted. Ingen numre på tog vognene. Det var noget værre noget, noget med at jeg fik det forkerte af vide, endte i den modsatte ende af toget og skulle igennem et fyldt kørende tog bagefter for at finde min rigtige plads. Men, jeg skældte hverken ud eller begyndte at tude! Og så er der jo værre problemer i verden. Desværre. Men det kan være et godt perspektiv, så ens lille verden ikke falder helt sammen. Har snart et indlæg klar om at rejse med hjernerystelse, uden at slå folk ihjel.

Kaninen har i mellemtiden en hel lejlighed at buldre rundt på. Jeg vågner tit om natten ved at han hopper vanvids glade hop inde i stuen på tæppet, midt om natten når alle sover i mørket. Så har man det da ret godt, hva? 🙂
_______________________________________
Translation: going to my parents this weekend for a treat and having a relaxing time! I am taking the train, and had some trouble finding my seat. There where no numbers on the train, so I was send to the rear end of the train, having to find my Way back in a crowded moving train. But I managed and neither cried or yelled :-)! And there are worse problems in this World, Unfortunately. But sometimes Big perspectives help to decrease my own chaos. In the meantime my rabbit has a whole flat to enjoy. I hear him jumping crazy happy around in the middle of the Night, in the Darkness all alone, how happy is he! 🙂

Reklamer