New shoes and bad comments

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

 

Sommeren er kommet igen 🙂 Det fandt jeg ud af i læderjakke og med uld tørklæde, på min gåtur i dag… Uanset, så er det en god ting. Især i mine nye sko. Reebok forever ❤ Det er sjovere at gå tur i pæne sko, og det er meget mere rarere for hovedet at have nogle der også tager stødene. Der var også pænt på gåturen i dag, som jeg har beviser for på billederne.

I går fik jeg en af de der kommentarer man får, når man står og gør et stort problem ud af ingenting, hvilket man jo ikke helt kan gøre for, når man har slået hovedet. Luksus problem tror jeg det blev kaldt. Inde i mit hoved var der alt andet end luksus – jeg gik totalt i sort da jeg ville gå tur med min hundeven, og så var hun der ikke! Hvor svært kan det være – find på noget andet, gå selv, gå op og sov eller spis noget. Men jeg kunne ikke lægge 2 og 2 sammen igår, det blev ihvertfald til 5, så det slog mig jo helt ud. Stakkels kvinde der kommenterede, anede ikke hvad hun startede. Jeg havde da selv slynget sådan en kommentar ud til en pige, der står og ikke kan beslutte hvad hun nu skal lave. Nu er jeg jo blevet så klog, at jeg ved at man ikke må dømme på coveret. Det kunne jo være man havde det svært, men ikke lige havde lyst til at gå med et skilt om det. Havde en anden lignende oplevelse i foråret, da jeg var på bar for første gang i, hvad der føles som 10 år. Da jeg står foran bar nr. 2, kan jeg godt mærke at nu skal jeg hjem. Min undskyldning var, at jeg ikke ville betale de 100 kr. det kostede at komme ind. Det synes 2 store drenge var noget pjat. Kunne jeg ikke lægge en 100 kr. til en indgang, når jeg i forvejen “levede et øko-liv på Vesterbro, levede af falafler og havde en bragende karrierer med høj løn”. Øhm… jeg var dog stor lige der, og smilede til dem og hviskede, hvis i bare vidste…..  Og så fik jeg jo optur over at ligne jeg havde styr på alt mit shit, når jeg stod i verdens største bombekrater i virkeligheden.

______________________________________________________________________________________________

Translation: Summer in Denmark has returned for a bit, which I found out wearing leather jacket and wool scarf – anyhow, it’s great! I love my new Reebok shoes – great so look at and great support for the head! So do you know, when you get those comments, on how your life must be all great, rich and filled with organic food, while your life is just rising to the stars on the job. And really, you are so poor, eating porridge to get by, have headaches all day and absolutely no big fancy job 🙂 That happened this spring. Or when you get a comment on how a small problem for you, is a luxury problem, and I need to get a grib on myself. While really, I have chaos inside my head, because the dog wasn’t around when I wanted to walk with her, so I had no idea what to do with myself and could only stare into nothing with an empty head. That is what happened yesterday, when my head was in a bad shape. A comment, I myself could have said, if I hadn’t learned that there is more to a person that its cover. But hey – how great is it that I look rich and all – together, when my life is a big mess and I have no money at all 🙂 

Reklamer