New week, back to basics

IMG_0424.JPG

Jeg skulle måske tage vasketøjet ind fra altanen. Jeg har glemt det i 5 dage, mon ikke det er tørt nu 🙂 I går ville jeg lave denne mel-frie pizza, men havde glemt, at den faktisk var en smule omfattende at lave. Jeg overvejede at give op, da der lå blomkål på det meste af køkkengulvet, men efter at have lovet mig selv nogle M&M’s bagefter, kunne jeg godt tage mig sammen. Der er en uge til sukkerfri september starter, og jeg gruer for hvordan det dog skal gå og hvordan jeg skal klare at komme igennem uden min chokolade. De røde bounty og de små M&M’s giver mig små øjeblikke af lykke hver dag. Og jeg synes jeg fortjener det, hvis jeg er træt eller hvis jeg skal belønne mig selv. Men, hovedet har vel egentlig ikke godt af alt det sukker og kroppen har nok også brug for en pause fra de høje blodsukker stigninger dagligt. Hvorfor går jeg ikke bare i gang nu… hvor svært kan det lige være. Hvis jeg tror det er så godt for min krop, hvorfor bruger jeg så denne uge på at fylde et indre chokolade lager op inde i kroppen. Kroppen fortjener det bedste! 

________________________________________________________________________________________________________

Translation: Perhaps I should take my laundry back from my balcony, where it has been out drying for 5 days. I am sure it is dry by now, I keep forgetting it. Only a week until sugar free September, and I am slowly having anxiety. I am a sugar addict, especially bounty and M&M’s – it keeps me flowing and gives me little moments of happiness everyday. But I am not so sure my concussed head likes the sugarrusses, neither my body, so I will try not to have sugar for a few weeks. I wonder, why I don’t just start now, today, instead of counting down and eating more chocolate this week, trying to have a inner back up chocolate stock. If I think it is so good for my body not to have much sugar, how come I cannot just leave it. The body deserves the best!

Reklamer