Charging….

Skærmbillede 2014-07-26 kl. 12.01.23

Venstre: alt er pisse fedt, lad os lave en hel masse ting på en gang og mange ting i løbet af dagen, for jeg bliver aldrig rigtig træt, kun når jeg skal sove om aftenen 🙂 Næste dag gør vi det hele igen. I en supermandsdragt.

Højre: schhhh skal lige sove lidt mere. For selvom jeg har sovet hele natten, føles det som om jeg har danset og drukket. Badekarret med energi er allerede halvtomt, selvom jeg lige er vågnet. Det bliver også hurtigt tømt, og så kan jeg kun savle på sofaen og spise chokolade.

Det er faktisk en rigtig god tegning af hvad der sker, når man har slået hovedet – eller hvis man er ramt af stress, anden sygdom eller måske prioriterer dele af livet forkert. Det giver mening, hvorfor man er så træt, lige fra man vågner, og hvorfor de mange hyppige hvil er vigtige. Og det giver mening at prioritere den energi man har på mennesker der gør en glad, på naturen’s pæne ansigt, på mig tid og på at være glad!
___________________________________________________________________
Translation: the left side shows a healthy balanced person’s energy levels throughout the day, where one wakes up with full battery. The right side shows the levels in a brain injuried person. When we wake up, we have low energy. We can only fill up a little through the day and by end of the day we are more than low on battery. I think this is a great sketch to show, why I always feel tired and why I can feel the energy being low from the moment I wake up. It makes even more sense now to prioritate my energy to people that makes me happy, on the nature, on me time and focus on being happy!

Reklamer

3 tanker omkring “Charging….

 1. Kære Charlotte

  Jeg er fysioterapeut på Center for Hjerneskade og arbejder dagligt med mennesker, der ramt af langevarige følger efter hjernerystelse. (Jeg arbejder sammen Peter, den neuropsykolog du var i tv med). Jeg følger lidt med i din blog indimellem, og kan rigtig godt lide dine betragtninger, erfaringer og livssyn.
  Jeg kan rigtig godt lide “batteribillede”. det er lige præcis, hvad vi forsøger at forklare dem, der kommer inde hos os. Så jeg vil høre om jeg må bruge det ?, når vi taler om konsekvensen af overforbruge sin energi.
  Hvis du har det som fil, vil du så maile det til mig ? – hvis jeg altså må bruge det 🙂

  bedste hilsner
  Henriette Henriksen

  Like

Der er lukket for kommentarer.