10,5 minutes of fame – interview in talkshow

Så kom der mere fokus på langvarige hjernerystelser i pressen! Takket være Hjernerystelsesforeningens hårde arbejde! Avisartikler, radio og tv. Sidstnævnte kastede jeg mig ud i onsdag morgen, da Go’ Morgen Danmark lavede et indslag om det. Udover mig som ramt, var der også en neuropsykolog til stede for at forklare lidt om hvad der sker, når man får en hjernerystelse. Jeg fik ikke lige sovet så meget op til, det var alligevel lidt for vildt at skulle i live fjernsyn og hvad nu hvis jeg kludrede i det, det kan jo ikke laves om på direkte tv. Og hvad nu hvis jeg ikke kunne finde ud af at svare og glemte vigtige pointer. Fortrød meget, indtil jeg sad der 🙂 For så det var en kæmpe oplevelse. Alle var virkelig søde og fik en til at føle sig helt tryg. Og så er fokus jo på sagen og ikke på min nervøse morgen 🙂

Jeg har fået mange henvendelser ovenpå udsendelsen. Tusinde tak til alle Jer der har skrevet!! Det er meget rørende at vide, at man nåede ud til andre. Andre med hjernerystelse der har følt sig alene, tabt i systemet og ikke kan forstå, at det bliver ved. Det er utrolig svært at være usynlig syg, og så med en skade hvor det er en generel opfattelse, at den ikke kan være vedvarende. Men det er den jo desværre for nogle, og jeg håber at der fremadrettet vil være mere troværdighed, flere mulige behandlinger, større tillid, mere ro og bedre forståelse for denne sag. Interviewet kunne nemt have varet en time og jeg ville stadig have følt, at jeg ikke havde fået vendt alle tanker. De kommer løbende her på skrift, så følg gerne med hvis du har lyst.

Se hele interviewet lige her:

___________________________________________________________________________
Translation: The Danish mTBI/concussion Association has been working hard on getting the Press to talk about long term concussions. Their hard work payed off this week, both in newspapers, radio and tv. I talked about my concussion on a Danish morning talkshow, and I was so nervous the night before! Together with Peter, neuropsychologist, we talked about my accident and how my life was before. We talked about what the doctors said and how a concussion can occur. We talked about how concussion is known to pass, and how there is no information that it can go on. It all happened in 10,5 minutes, and I hope this will help everyone to understand it better. I have recieved many e-mails from people afterwards, who thought they were alone in this. I am very touched that we were able to reach out. Thank you!

Reklamer

5 tanker omkring “10,5 minutes of fame – interview in talkshow

  1. Pingback: Travelling essentials… | Shaken not disturbed

  2. Pingback: Morning surprise and unagi | Shaken not disturbed

  3. Pingback: Helloooooooo to a new year! | Shaken not disturbed

  4. Pingback: 365 days in a year | Shaken not disturbed

Der er lukket for kommentarer.