Feel good mail :-)

IMG_4037.JPG

På vej ud af døren for at gå tur og på posthus, eller dvs. på vej ud for at købe chokolade, tømmer jeg postkassen. Der ligger en pakke fra min mor med et blad og chokolader i – hvor godt kender hun mig ikke lige! Det var første tur udenfor siden lørdag morgen, weekenden er blevet brugt under dynen med et bankede hoved. Sådan en lille pakke havde så stor betydning, noget jeg selv vil give videre i denne uge 💜. Er der noget bedre end at få post!
___________________________________________________________________________
Translation: on my way out for a walk, I checked my mail and saw a Care package from my mom. I was really on my way out to buy chocolates, but inside the package was both a magazine and chocolates. How well does she know me! It was my first walk since Saturday morning, I have spend the weekend in bed with a hammering head. Such a little package meant so much to me, I am definately paying it forward this week 💜. Don’t you just love getting mail!

Reklamer