Rainy Sunday in bed

IMG_3543.JPG
English below (old photo, I want this bath today!)

Når man ligger i sin seng med nusset sengetøj og en ispose på hovedet, kan man godt blive i tvivl om man faktisk har fået influenza eller om det bare er de sædvanlige ture hovedet giver en ind i mellem. Same same. Det kan godt være man skal grave lidt dybt, men det hjælper at tænke på de gode ting man lavede inden og på de gode ting der venter forude. Forhåbentlig en god arbejdsuge i næste uge, kiropraktor (hurra!) og måske en tur i dyrehaven i weekenden.

I mellemtiden render kaninen rundt under sengen og holder en med selskab i soveværelset. Skal altså have lært ham at lave te, massere fødder og lave et bad klar.
_______________________________
Translation: do you know those days when you can’t decide if you have the flu or if it’s just the normal back to stone-age head days? I am lying in old sheets with an icepacket on my head. You may have to dig deep, but it helps to think about what great stuff you did before this and what is waiting for you ahead. Hopefully a good work week, chiropractor (yay!) and a walk outside the City in the weekend.
Meanwhile the bunny keeps me company from under my bed. Really need to train him to make me tea, massage my feet and make a bath for me!

Reklamer