Spoiler!

not-to-spoil-the-ending-for-you-but-everything-is-going-to-be-okay-80436

Jeg blev helt lettet, da jeg fandt det her citat. Jeg tror på alt jeg læser nemlig….. Overvejer nu at hænge det op i min stue, soveværelse, badeværelse, gang og køkken. Skuldrene sænkes når jeg læser det. For det skal nok blive godt det hele. Måske endda amazing ❤ Det er ikke altid jeg lige klarer at tænke positivt, men når jeg gør, så hjælper det på alting 🙂 Ugen er lige startet, håber den bliver god!

__________________________________________________________________________________

Translation: Found this quote – and it made everything okay! I am thinking about putting it in my flat, in every room. My shoulders had a rest after reading this – everything will be fine. Maybe even amazing ❤ I try to think positive as much as I can, it helps! New week, hope this will be a great one! 

Reklamer

En tanke omkring “Spoiler!

Der er lukket for kommentarer.