A week with dog, work and a hint of fashion

IMG_0279.JPG

IMG_0281.JPG

IMG_0280.JPG

 

Photos from Copenhagen Fashionweek.

English below

Så gik den uge, og det er weekend – en velfortjent en af slagsen! Det er fantastisk at kunne skelne imellem weekend og hverdage, når man arbejder bare en smule. Jeg var i praktik som planen foreslog, og er meget stolt over mine 6 timer igen i denne uge. Det tager hårdt – men det er det værd. For mig. Vi skal jo alle finde ud af, hvad der er bedst for os. Jeg fik også hygget med hundevennen, som boede her nogle dage. Hun er så sød, hvis jeg ikke har nævnt det tusinde gange før. Jeg nåede også lige forbi modemessen i Forum for at se en venindes sko, og fik spottet lidt af næste sæsons varer. Og jeg ved altså intet om mode, så jeg synes jo bare meget af det var pænt, uden at vide om det var det, man skal have på. Men det er det nok, når det hænger der 🙂 Det er en helt anden verden end min – jeg vil gerne have en ny garderobe, men jeg vil rigtig gerne have en anden til at købe det for mig. Det skal bare hænge der, når jeg åbner mit skab. Eller tage til Paris, Berlin eller Rom og shoppe lidt. I aftes stendede jeg til Woody Allen filmen, “To Rome with love”, og fik en enorm trang til at opleve verden. Ihvertfald Rom. Køre på Vespa og spise autentiske italienske is. Kære pengetræ, begynd nu at gro og kære hjerne, gør det muligt! Nu er det weekend, herhjemme er dynen på sofaen og teen lavet ✌️

_________________________________________________________________________________________________

Translation: The weekend is here, and oh do I deserve it! It feels great to actually be able to tell the difference between weekend and other week days, because I work a little bit. I worked as my plan suggested, 6 hours, so I am so happy about that. Makes me feel proud and useful! That is such a great feeling. I also had a lovely time with my doggy friend, who I had living with me for a few days. The photos are from Copenhagen Fashion Festival, I made it to an exhibition where my friends shoes where on display. It was fun to see, it is a totally different world than the one I am used to. I want to wear beautiful cool clothes, up to date, but I don’t really want to go out and find them. I just want them hanging in my closet. Maybe I should go to Berlin, Paris og Rome to look for clothes. Last night I saw Woody Allens “To Rome with love”, and I craved traveling so much after this film – specially Rome! Driving on a Vespa and eating authentic Itailian Icecream. Dear money tree, please start to grow, and dear brain, please make it possible. Now it is couch time with steaming hot red tea. I will be back later ❤

Reklamer