August

IMG_3235

I dag har jeg haft fri fra praktik, og har været til fysioterapi, sovet, kastet med grene i hundeparken og undgået et større bold drama med en anden hund. Og spist is. Hvad er nu det for noget. Men jeg må jo bygge mit sukker lager op, inden sukkerfri september. Eller noget…. Jeg har luret lidt på andre blogs, og mange af dem har en “det skal jeg lave i næste måned” post. Nye restaurant besøg, få købt den der kjole, kigge forbi museum’et og prøve at lave en kompliceret ret. Jeg tænker det kan blive stressende at skulle nå de ting på sin liste, og at det bliver fiasko agtig hvis man ikke når dem. Eller også er det bare mig, der ikke kan li at planlægge mere. For hvad nu hvis man vælter på sin cykel eller har en dårlig dag og man ikke når det alligevel. Så jeg planlægger ikke så meget. Tager det mere day-by-day. I stedet for at lave en liste, kan august måske handle om at smile lidt mere, nyde de små øjeblikke, drikke mere te og have det lidt sjovere – med søde mennesker. Måske kan alle måneder handle om det.

____________________________________________________________________________________________________

Translation: I have read other blogs, that have a topic called “this is what I should do next month”. That includes restaurant visits, new clothes, museums or cook a complicated meal. I am no good at this, I will just get disappointed if It doesn’t work out. Maybe it is just me that doesn’t like to plan anymore, since you never know how you feel on that day or if you will fall on your bike. Instead of making lists, maybe August should just be about smiling more, enjoying the little moments, have lots of tea and a little more fun – with nice people. Perhaps all the months should be about that. 

Reklamer