And then came the dog

Boogie

Så kom hundevennen tilbage fra ferie, ind i min favn, til pasning hele ugen. Så jeg er altså optaget. Ligemeget hvad jeg laver, har jeg to brune øjne stirrende på mig. Kan det blive bedre? Ugen byder på arbejde og gåture, tidlige sengetider og flere faste hvil. Det giver overskud og god energi!. Hav en dejlig aften 🙂

_____________________________________________________________________________________________________

Translation: My doggyfriend came back from holiday, into my arms. I am dogsitting this week. So I will be occupied in the best way. No matter what I do, I have two brown eyes starring at me. Can this get any better? This week I will go for walks, go to work, go to bed early and rest more regularly. It works, on this concussed head and gives more energy! Have a great night 🙂 

Reklamer

En tanke omkring “And then came the dog

Der er lukket for kommentarer.