Welcome Monday

foto 2

Ser min weekend ikke hyggelig ud på billedet? Lækker mad, sød kanin, masser af is og spandevis af god te. Det snyder lidt. Det har været knapt så hyggelig – lidt for meget hjernerystelse, lidt for lidt sjov. Lidt for mange aflysninger til hyggelige ting og lidt for stille herhjemme.  Næste uge bliver bedre. I can feel it. Eller også er det bare sult…

Jeg havde simpelthen brug for at trække stikket. Ingen mennesker, ingen indtryk, ingen lyde, bare musestille i lejligheden med altan og en fryser spækket med is (fryseren er tom nu…) Det er ok – jeg lader jo op til en ny uge, som jeg glæder mig til! Arbejde (satser stærkt på 6 timer igen!) og så er min hundeven tilbage fra ferie. Vi skal jo kramme i evigheder og kaste med bold til min arm falder af. Alting bliver amazing lige om lidt ❤

______________________________________________________________________________________________________

Translation: Does my weekend not look great on the photo? Great food, cute pet, ice creams and tea. It looks better than it was. Too much concussion, to little fun. Too many cancelations on friends and too quiet at home. Next week will be better. I can feel it! Or is it just hunger I can feel… I needed to clear my head and be without people, without sounds, without anything, just home in my flat, the balcony and lots of ice-cream in the freezer (yes I ate them all). But its okay – I am recharging for next week, and hopefully a great weekend ahead! I am looking forward to work and my dog friend will be returning from holiday. This means endless amount of hugs and throwing ball, until my arm falls off. 

Reklamer

2 tanker omkring “Welcome Monday

Der er lukket for kommentarer.