My week, thanks and happy Friday!

20140801-173016-63016371.jpg

English below
Ah…… Fredag. Er altid smadret fredag aften, og så meget som jeg gerne vil ud, kan jeg ikke komme ud over mine dørtrin. De dørtrin vokser altså 👀. Det er lykkedes mig at snige mig op på en 6 timers arbejdsuge, efter at have været ustabil i flere uger. Det føles fantastisk, at yde et stykke arbejde og følge en plan. 6 timer er meget for mig, så jeg klapper mig selv på skulderen og takker min hjerne for at have været samarbejdsvillig. Det har hjulpet at fokusere på de faste rammer, jeg ved hvad jeg skal og hvor brikkerne til puslespillet skal lægges. Tak til veninde for at vaske mit tøj, tak til nemlig.com for at bringe mad ud, tak til moren for telefonstøtte og tak til kaninen for selskab. Og verdens største tak til Nanna, mit lille gudbarn som jeg fik mødt for første gang i denne uge ❤️. Baby’er gør bare en glad helt ind i hjertet.
______________________________________________________________
Translation: so I made it – worked 6 hours this week, as my plan suggested. This makes me so happy and pleased with myself, finally, after weeks of being unstable. My brain should have a thank you. Also my friend for washing my clothes, online groceries service, for my mom and her telephone support and the bunny for keeping me company. A Big thanks to my friends daughter, who I saw for the first time this week. Babies just make you happy, all the way through ❤️

Reklamer