To resist…

20140730-202510-73510259.jpg

English below
Nå okay, så isene sætter sig som kg. Øv, troede at jeg kunne spise uhæmmet som da jeg var ung. Eller dvs. det ved jeg godt at jeg ikke kan, men ind i mellem må man gerne vende det blinde øje til (i bogstaveligste forstand, sådan et har jeg 👀) og nyde sommeren. Men jeg synes faktisk isene sætter sig hurtigere på mig efter ulykken – der er undersøgelser der tyder på, at ens stofskifte kan ændre sig efter et traume eller efter forskellige slags medicin indtag. På den anden side laver jeg jo absolut intet motion og dovner den bare i sofaen hver dag, med benene oppe og har en fest. Jeg er netop gået i gang med at få flad mave inden jule æde orgiet (goddaw blinde øje), og det eneste der virker for mig, er at tælle kalorier (med hjælp fra denne app). Har i øvrigt planer om at holde september sukkerfri som en slags detox, wish me luck 👀…..
_________________________________________________________________
Translation: So maybe I had too many icecreams this summer, but it was worth it! Once I could eat what I wanted and stayed skinny. That ended after the concussion (or maybe due to my age and absolutely no exercise due to the concussion). There are some articles that points to changes in the metabolism after a head injury or higher use of medicine. I just have to look at carbs, then they grow on me. I have eaten what I wanted in July, because it is summer and it is okay to let go. Still healthy but muuuuuuch more icecream. Now I am counting my calories again with help from Lifesum app. Planning on a sugarfree September to detox, wish me luck on that one 👀..

Reklamer